Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İtalya, Astori'nin yasını tutuyor

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 05/03/2018 - 13:14 GMT+3

İtalya, Fiorentina'nın takım kaptanı Davide Astori'nin ani bir şekilde hayatını kaybetmesinin üzüntüsünü yaşıyor.

Davide Astori keeps a close eye on the ball during the Italy Training Session at the Confederations Cup 2013 held at Arena Pernambuco on June 18, 2013 in Recife, Brazil.

Görsel kaynağı: Getty Images

Fiorentina'nın dün Udinese deplasmanında oynaması gereken maç öncesi ani bir şekilde yaşamını yitiren İtalyan futbolcu Davide Astori, İtalya'yı yasa boğdu.
Astori'nin hayatını kaybetmesinin ardından, Serie A'nın 27. haftasında oynanması gereken maçlar ertelenirken, İtalyan futbolcunun anısına diğer spor müsabakalarında bir dakikalık saygı duruşu kararı alındı.
Floransa kentindeki Artemio Franchi Stadı önüne gelen taraftarlar, Astori anısına mum yaktı ve Fiorentina atkılarını stadın etrafındaki korkuluklara astı. Ayrıca, İtalyanca "Güle Güle Kaptan" yazılı büyük bir pankart açıldı.
La Gazzetta dello Sport, Corriere dello Sport, Tuttosport gibi İtalya'nın önde gelen spor gazeteleri de ilk sayfalarının tamamında Astori'nin ölüm haberine yer verdi.
Öte yandan, FIFA ve UEFA başta olmak üzere, Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye ile Avrupa'dan birçok kulüp, Francesco Totti, Andrea Pirlo, Gianluigi Buffon ve Sergio Ramos gibi isimler taziye mesajı yayımladı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam