Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Juve'den ilk puan kaybı

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 01/10/2017 - 23:42 GMT+3

Atalanta deplasmanında iki farklı üstünlüğünü koruyamayan Juventus, bir de penaltı kaçırdığı maçta beraberliğe razı oldu.

Bernardeschi Atalanta Juventus

Görsel kaynağı: LaPresse

Serie A'da 7. haftanın kapanış maçında son şampiyon Juventus, deplasamanda Atalanta ile 2-2 berabere kalarak bu sezonki ilk puan kaybını yaşadı.
21. dakikada Federico Bernardeschi ve 24. dakikada Gonzalo Higuain'in golleriyle ile maçın ilk bölümünde iki farklı üstünlüğü elde eden Torino ekibi, buna karşın kalan bölümde avantajını koruyamadı. 31. dakikada Mattia Caldara'nın fileleri havalandırmasıyla ile devre arasına tek farkla geride giren ev sahibi Atalanta, 67. dakikada sahneye çıkan Bryan Cristante ile skora eşitliği getirdi.
Beraberlik sayısının ardından rakip kalede yeniden baskısını artıran Juventus, 84. dakikada Paulo Dybala ile bir penaltı vuruşundan da yararlanamadı ve Atalanta deplasmanında 2 puan bıraktı.
Bu sonuçla puanını 19 yapan Juventus, ligde 7'de 7 yapan lider Napoli'nin 2 puan gerisine düştü. Geçtiğimiz sezonki başarılı grafiğini bu sezon sürdürmekte zorlanan Atalanta'nın ise 9 puanı bulunuyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
İlgili Maçlar
Reklam
Reklam