Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Modric'ten video hakem sistemine isyan: ''Futbol bu değil!''

Eurosport Türkiye

Güncellendi 15/12/2016 - 17:11 GMT+3

Kulüpler Dünya Kupası'nın yarı final maçında Ronaldo'nun attığı golde hakemin video hakem sistemine başvurarak golü iptal etmesi ve sonrasında geçerli sayması tartışmalara neden oldu.

Luka Modric is sticking with Real Madrid

Görsel kaynağı: PA Sport

Real Madrid ve Club America arasında oynanan ve İspanyol ekibinin 2-0'lık galibiyetiyle sonuçlanan maçta Cristiano Ronaldo'nun maçın skorunu belirleyen golü attığı sırada yaşanan ''video hakem sistemi''nin sorgulanmasına sebep oldu.
Önce ''ofsayt'' dedi, sonrasında orta noktaya koştu
Ronaldo'nun topu filelerle buluşturduğu 90+3'üncü dakikada ilginç bir olay yaşandı. Golü veren hakem Enrique Caceres, video hakem sisteminden gelen uyarıyla pozisyonun ofsayt olduğunu işaret etti. Club Americalı futbolcuların serbest vuruşuyla yeniden başlayan oyunu gelen uyarıyla durduran Caceres, yeniden gol kararı verdi.
''Futbol bu değil''
Maçtan sonra pozisyonla ilgili görüşü sorulan Real Madrid'in Hırvat orta sahası Luka Modric, FIFA tarafından Kulüpler Dünya Kupası'nda denenen yeni teknolojinin destekçisi olmadığı ifade etti.
''Yeni bir buluş ama dürüst olmak gerekirse uygulamayı beğenmedim. Kafa karışıklığına sebep oluyor. Bu uygulamanın devam etmemesini umuyorum çünkü bunun futbol olmadığını düşünüyorum.''
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam