Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Mourinho'nun jokeri Hamit

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 12/05/2011 - 13:29 GMT+3

Hamit Altıntop, Jose Mourinho’nun jokeri olacak. Portekizli teknik adam, Altıntop’tan sahanın hemen hemen her yerinde faydalanmayı düşünüyor.

hamit altintop türkei

Görsel kaynağı: Eurosport

AS gazetesinin haberine göre, Real Madrid’e imza atması an meselesi olan Hamit Altıntop, teknik direktör Jose Mourinho’nun planlarında önemli bir yer tutuyor. Mourinho, uzun süredir dikkatle izlediği ve takıma katmayı planladığı Hamit Altıntop’u sahanın her yerinde kullanmayı tasarlıyor.
Mourinho’nun, sakatlıklar ve cezalardan dolayı her an her bölgede oynamaya hazır olacak bir oyuncu istediği ve bu ismin de Hamit Altıntop olduğu söyleniyor. İkilinin, transfer konusunda yaptıkları görüşme ise olumlu geçti. Hamit’in sağ ve sol kanatta oynayabilmesi nedeniyle özellikle Sergio Ramos ve Marcelo’nun da yüklerinin hafifleyeceği, yapılan yorumlar arasında.
Jose Mourinho’nun, Hamit Altıntop’un futbolundan, özellikle geçen sezon Santiago Bernabeu’da, Inter’le Bayern Münih arasında oynanan Şampiyonlar Ligi finalinde etkilendiği söyleniyor. O dönemde Jose Mourinho’nun çalıştırdığı Inter’in 2-0 kazanarak mutlu sona ulaştığı maçta Bayern Münih’in sol kanadında görev yapan Hamit Altıntop, İspanyol basınındaki yorumlara göre bir teknik direktörün en akıl almaz kararlarından birine örnek olmuş ve takımın en iyi ve en yaratıcı oyuncusu konumundayken 63. dakikada oyundan alınmıştı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam