Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Manchester United, Hull City'yi 2-0 yenerek Lig Kupası finali için büyük avantaj yakaladı

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 11/01/2017 - 09:22 GMT+3

Lig Kupası yarı final ilk maçında Hull City ile karşılaşan Manchester United, sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Marouane Fellaini enlace José Mourinho après le 2e but de Manchester United face à Hull City

Görsel kaynağı: AFP

İngiltere Lig Kupası yarı final ilk maçında Hull City'yi 2-0 mağlup eden Manchester United final yolunda önemli avantaj sağladı.
Old Trafford Stadı'nda oynanan ve ilk yarısı golsüz sona eren müsabakanın 56. dakikasında Juan Mata, ev sahibi ekibi 1-0 öne geçirdi. İspanyol futbolcunun yerine oyuna giren Marouane Fellaini, 87. dakikada maçın skorunu ilan eden golü attı ve Manchester United rakibini 2-0 mağlup etti.
İngiltere kariyerinde Chelsea ve Manchester United'ın başında Lig Kupası'ndaki 27 maçın 90 dakikalık bölümlerinde yenilgi yüzü görmeyen Jose Mourinho, bu unvanını korudu. Manchester United'ın tüm kulvarlardaki galibiyet serisi de bu sonuçla birlikte 9 maça çıktı.
Chelsea formasıyla 2011-2014 yıllarında 33 gol atan Juan Mata, Hull City ağlarını havalandırarak Manchester United'daki gol sayısını da 33'e çıkardı. Bir gol daha atması halinde Manchester United tarihinin en golcü futbolcusu olacak Wayne Rooney ise karşılaşmaya ilk 11'de başladı ancak 59. dakikada yerini Anthony Martial'e bıraktı.
Manchester United ile Hull City arasındaki rövanş mücadelesi 26 Ocak'ta, final maçı ise Wembley Stadı'nda 26 Şubat tarihinde oynanacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam