Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

United bu kez güldü! Mata, Pep ve öğrencilerini kupanın dışına itti...

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 27/10/2016 - 00:10 GMT+3

İngiltere Lig Kupası son 16 turundaki derbi eşleşmesinde Manchester United, Manchester City'yi 1-0 yenerek bir üst tura yükseldi.

Juan Mata fête son but dans le derby de Manchester

Görsel kaynağı: AFP

Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Manchester United, haftasonu Chelsea deplasmanında aldığı 4-0'lık mağlubiyetin ardından Lig Kupası'nda çıktığı Manchester City karşılaşmasından 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.
Maçta ilk yarı golsüz eşitlikle sona ererken tek gol ikinci yarıda, 54. dakikada geldi. Zlatan Ibrahimovic'in ceza sahası içinde çıkardığı pasta defans topu uzaklaştıramazken, İspanyol orta saha Juan Mata yaptığı düzgün vuruşla takımını öne geçiren golü attı. İki takımın da üretkenlikte zorlandığı maç bu skorla tamamlandı.
İki ekip Premier League'de 10 Eylül'de yine Old Trafford'da karşı karşıya gelmiş, City'nin Kevin de Bruyne ve Kelechi Iheanacho'nun attığı gollere karşılık Zlatan Ibrahimovic'in attığı gol Kırmızı Şeytanlar'a yetmemişti.
Pep'ten tersine ilk
Öte yandan Pep Guardiola, Manchester City'nin teknik direktörü olarak üst üste altıncı maçında da galibiyetle ayrılamadı. Guardiola'nın takımı, Celtic'le 3-3, Everton'la 1-1 ve geçtiğimiz hafta Southampton ile 1-1 berabere kalırken, Tottenham deplasmanından 2-0, Barcelona deplasmanından da 4-0'lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Manchester United mağlubiyeti bu seriyi altı maça taşırken, Pep Guardiola kariyerinde ilk kez altı maç üst üste kazanamadı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam