Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Daha fazla tatil isteyen Tevez takımdan ayrılıyor

Eurosport Türkiye

Güncellendi 07/03/2016 - 13:25 GMT+2

Henüz 8 ay önce yetiştiği kulüp olan Boca Juniors'a dönen Arjantinli yıldız Carlos Tevez, daha fazla tatil yapabileceği bir kulübe gitmek istiyor.

Carlos Tevez Boca

Görsel kaynağı: Eurosport

Kariyerini yetiştiği kulüpte tamamlamak istediğini söyleyerek Temmuz ayında 6,5 milyon euro bonservis bedeliyle Boca Juniors'a transfer olan Carlos Tevez, tatil günlerinin az olmasında şikayetçi. Arjantinli futbolcu kariyerinin son döneminde kendisine daha fazla boş gün yaratmak istiyor.
32 yaşındaki futbolcunun danışmanlarından Adrian Ruocco, ''Carlos'un kariyerinin sona ermesine 2-3 sene var ve önümüzdeki Çin veya Suudi Arabistan'a gidebilir. Boca'da bir daha oynamaktan zevk alıyor ama Haziran'da ayrılmak isteyebilir'' diyerek, oyuncunun La Bombonera'da son aylarını geçirdiğini işaret etti.
Sorunları bitmiyor
2011 kışında oynanan Manchester City-Bayern Münih maçında yedekler arasında olduğunu öğrenince takımın menajeri Roberto Mancini ile tartışan ve maç öncesinde ısınmayı reddeden Tevez, sonrasında davranışı sebebiyle özür dilemiş takımının sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmasında pay sahibi olmuştu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam