Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

"Paris'te geleceğim yoktu"

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 26/01/2012 - 10:32 GMT+2

Mevlüt Erdinç Rennes ile üç buçuk yıllık sözleşme imzaladı. Golcü futbolcu, imza töreninin ardından transferiyle ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

Mevlut Erding

Görsel kaynağı: AFP

Rennes kulübünün resmi internet sitesinde yer alan açıklamalarda yeni takımına transfer sürecini anlatan Erdinç, “Buraya altı aydır gelmek istiyordum ancak Paris Saint Germain, son anda beni takımda tuttu. O dönemden bu yana çok fazla oynayamıyorum. Yazdan bu yana dört ay kaybetmiş olabilirim. Paris’te bir geleceğim yoktu ve artık tekrar canlanmak istiyorum. Burada olmak beni rahatlattı. Şimdi takımın ligi mümkün olduğunca yukarı sıralarda bitirmesine yardımcı olmak istiyorum” dedi.
Forma şansı bulamadığı dönemin kendisi için kolay geçmediğinin altını çizen Mevlüt Erdinç, “Beş sezondur aralıksız oynuyorum ve geride kalan altı ayda çok fazla oynamamak, ligde hiç ilk on birde başlayamamak gerçekten çok ağır” şeklinde konuştu. Rennes’i neden tercih ettiğine de açıklık getiren 24 yaşındaki futbolcu, “Rennes beni uzun süredir izliyor. PSG’ye transfer olmadan önce de bana bir teklifte bulunmuşlardı. Eğer buraya gelmeseydim bir pişmanlık duyardım. Burada olmaktan çok memnunum çünkü Rennes beni gerçekten isteyen bir kulüp. Gün geçtikçe daha da güçlü bir kulüp haline geliyor. Geçen sezondan da daha iyi olacağımızı umuyorum. Teknik direktörümüz de beni gerçekten istedi. Benim profilimde bir forvet oyuncusu istediğine göre, onunla aynı oyun anlayışına sahip olduğumuzu düşünüyorum. Telefon görüşmelerimizdeki iletişimimiz çok iyiydi” ifadelerini kullandı.
Pazar günkü Marsilya maçı hakkında da konuşan başarılı futbolcu, bu maçta oynamayı isteyip istemediğiyle ilgili soruya ise “Kadroda olmayı umuyorum. Tabii ki oynamak isterim. Çok önemli bir maç. Geçen sezon Paris Saint Germain formasıyla onlara bir gol atmıştım” cevabını verdi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam