Sporting Lizbon, Benfica'nın hocası Jorge Jesus'la anlaştı

Portekiz şampiyonu Benfica, teknik direktörü Jorge Jesus'la anlaşamadı. Devreye Sporting Lizbon girdi.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

Portekiz şampiyonu Benfica, teknik direktörünü ezeli rakibine kaptırmak üzere.
Benfica'nın teknik direktörü Jorge Jesus, kulübüyle anlaşamayınca kendisine yıllık 4.4 milyon sterlin veren Sporting Lizbon'a "Olur" dedi.
Portekiz basını da transferin büyük ölçüde gerçekleştiğini ve işin imzaya kaldığını yazıyor. O Jogo gazetesi "Sporting Jesus'u aldı" başlığıyla verdiği haberde 2009'dan beri Benfica'da görev yapan Jorge Jesus'un 3 yıllık sözleşme imzalayacağını yazdı.
Jorge Jesus'un futbolculuk kariyerinde Sporting'in önemli bir yeri var. Genç bir oyuncu olarak 1971'de kapısında girdiği Sporting'le 1973'te profesyonel sözleşmesi imzalayan Jesus, 3 yıl boyunca başkent ekibinde forma giydi.

İLGİLİ: Katar'dan Şükrü Saracoğlu için 100 milyon dolar

Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam