Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Avram Grant umutlu

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 19/12/2010 - 12:20 GMT+2

Premier Lig'de son sırada bulunan West Ham United'ın teknik direktörü Avram Grant, ligden düşmeyeceklerini söyledi. Daha önce yılbaşına 13 puanla giren yalnızca dört takım ligde kalmayı başarırken, Grant tarihle ilgilenmediğini açıkladı.

Premier Lig'de West Ham United oldukça kötü bir sezon geçiriyor. Chelsea ve Portsmouth'un eski teknik direktörü Avram Grant ise durumdan endişeli değil. Blackburn Rovers ile berabere kaldıktan sonra çeşitli açıklamalarda bulunan İsrailli teknik adam, "Üç puanı kaçıran taraftık. Oyuncularımın oyunundan ve kazanma ruhundan oldukça memnunum. Özellikle ikinci yarı oldukça pozisyon bulduk. İkinci, hatta üçüncü golü bulmak için fırsatlar yakaladık fakat başarılı olamadık. Kesinlikle iyi olan taraftık" dedi.
Şu ana dek Premier Lig'de yılbaşına 13 puanla giren takımlardan yalnızca dördü kümede kalmayı başarabildi. West Ham'ın da durumu çok açıcı görünmüyor. İngiltere'nin en iyi altyapılarından birine sahip kulüp, geçtiğimiz yıl son anda ligden düşmekten kurtulmuştu. Bunu Upton Park'ta oynadığı maçlarda aldığı 7 galibiyet ve 5 beraberliğe bağlamak çok da yanlış olmaz. Fakat bu sene durum geçen senekinden de kötü. Zira West Ham'ın, 18 hafta sonunda toplam 2 galibiyeti, 7 beraberliği ve 9 mağlubiyeti bulunuyor. Son altı maçında yalnızca beş puan toplayabilen Londra ekibinin patronu, ligden düşme istatistiği kendisine hatırlatılınca şu yanıtı verdi:
"Ligde kalacağımıza inanıyorum. Bunu başarabiliriz, en azından bu ruh oldukça bunu yapabiliriz. Beni tarih veya istatistikler ilgilendirmiyor" şekline konuştu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam