Ronaldo, Lionel Messi’yi tebrik etti

Eurosport on Google

Lionel Messi, futbol tarihinin en unutulmaz finallerinden birinin ardından Dünya Kupası madalyası arayışına son verdi. Arjantinli yıldız iki gol atarken, rakibi Kylian Mbappe 1966'dan bu yana bir Dünya Kupası finalinde hat-trick yapan ilk oyuncu oldu.

Lionel Messi

Görsel kaynağı: Getty Images

Brezilya efsanesi Ronaldo, Lionel Messi'nin kendi ülkesini Dünya Kupası finaline taşımasından dolayı tebrik etti.
Katar'da 3-3 gidilen finalde penaltılara kalan Arjantin ve Fransa, penaltılarda tüm güçleriyle mücadele etti. 4-2 sonuçla Arjantin son Dünya Kupası şampiyonu Fransa'yı yenerek, 2022 FIFA Dünya Kupası şampiyonu oldu.
Otuz beş yaşındaki oyuncu, turnuvanın otuz iki takıma genişletilmesinden bu yana her turda gol atan ilk oyuncu oldu.
picture

ronaldo

Görsel kaynağı: Eurosport

Brezilya'nın 2002 Dünya Kupası'ndaki zaferinin yıldızı Ronaldo, Messi'nin uzun süredir elinden kaçan madalya arayışına son verdiğini gördükten sonra ona duyduğu hayranlığı sözcüklere döktü.
"Bu heyecan verici finalde birçok Brezilyalı ve dünyanın her yerinden insanın Messi'ye tezahürat yaptığını gördüm.
“Bir Dünya Kupası yıldızı olmanın çok ötesinde bir çağa öncülük eden dehaya yakışır bir final. Tebrikler, Messi!” dedi.
Uygulamada 2M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam