Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Şampiyonlar Ligi - Dani Alves: Açlığımızı kaybettik

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 12/03/2013 - 18:43 GMT+2

Barcelona’nın yıldız savunma oyuncusu Dani Alves, bu sezon rakipleri yenmek için gereken açlıklarını kaybettiklerini söyledi.

Dani Alves, Barcelona (Reuters)

Görsel kaynağı: Reuters

Bu akşam ilk maçta 2-0 yenildikleri maçın rövanşında Camp Nou’da Milan ile karşı karşıya gelecek Barcelona’da Dani Alves, Marca’ya röportaj verdi:

Marca: Barcelona bu akşam çeyrek finalden çok fazlası için mücadele edecek gibi duruyor...
Dani Alves: Çok önemli. Çünkü artık herkes Barcelona’nın bittiğini düşünüyor. Biz önceden neysek oyuz. Dünyaya hükmeden takımla aynıyız. Bizim için çok büyük bir gün. Eğlenmeli ve en üst seviyede futbolumuzu oynamalıyız. Yeniden ivmemizi yakalamalıyız. Çünkü tüm dünyadan farkımızı buydu.

Sihrinizi yeniden yakalayabilecek misiniz?
Sihrimizi kaybettiğimizi düşünmüyorum. Fakat bizi diğer takımlardan ayıran, top rakipteyken topu yeniden kazanma açlığımızdan dolayı yaptığımız presti.

Açlığınızı kaybettiğinizi mi söylüyorsunuz?
Evet. Rakipleri yenmek için olan açlığımızı kaybettik. Bunu yeniden kazanmalıyız ve üzerinde çalışıyoruz. Ve çalışırsak da başaracağımızı biliyorum.

Tito Vilanovasız Barcelona'yı nasıl değerlendiriyorsunuz?
Çok garip. Onu özledik. Yine de takımı analiz ediyor maçlarımızı izliyor ve yardım etmeye çalışıyor. Ama burada olsa her şey daha kolay olacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam