Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Şampiyonlar Ligi - Fatih Terim: Üç atana üç atıyoruz

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 10/04/2013 - 00:05 GMT+3

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "1996-2000 dönemine bakacak olursak daha öndeyiz. Orada dördüncü yılda ilerliyorduk şimdi ikinci yılımızda bu seviyedeyiz. Bize üç atana üç atıyoruz" dedi.

Fatih Terim

Görsel kaynağı: AA

3-2'lik Real Madrid zaferi ardından konuşan Fatih Terim şu açıklamalarda bulundu:

"Seyircilerimiz muhteşemdi. Muhteşem bir atmosfer vardı. Burada keyifle oynayınca onlar da keyif alınca biz de mutlu oluyoruz. Teşekkürler onlara. Bir teşekkür de Mourinho ve Real Madrid’e. Jose şu an soyunma odasına geldi ve oyuncularımı tebrik ediyor.
Dünyanın en iyi takımını yendiğimiz için mutluyum. Belki turu getirmedik ama dünyanın saygısını getirdik. Bu gurur tablosu hoş. Ben geldiğim zaman tüm Galatasaraylıların yensek de yenilsek de gurur duyacağı bir takım sözü vermiştim. O sözümün yerine gelmesinden dolayı mutluyum. Galatasaraylılar hep böyle bir Galatasaray görecek inşallah.
Devre arasını iyi kullanmaya çalışan teknik adamlardan biriyim. Bugün de öyle oldu bir değişiklik yaptık oyunda. Amrabat’ı oyuna aldım, felsefede de bir değişiklik oldu. Daha önde, daha baskın ve hatlar arasındaki açılan mesafeyi daha da kapatan bir oyun anlayışı.
Gol ofsayt mı değil mi bilemiyorum.
3-1’den sonra düşüncemiz turdu. Hele bir de Drogba’nın attığı gol değeri kazansa her şey çok değişirdi. Basit konuşuyoruz. Ama Burak’ın sarı kartı olmasa, ilk golden sonra elde gezinen top penaltı olsa sonuç değişir. Real Madrid yine eleyebilir miydi, belki elerdi.
Ne şu galibiyetten bir abartı çıkartmamız lazım, ne de oradaki mağlubiyetten kötü bir şey çıkartmamız lazım.
1996-2000 dönemine bakacak olursak daha öndeyiz. Orada dördüncü yılda ilerliyorduk şimdi ikinci yılımızda bu seviyedeyiz. Bize üç atana üç atıyoruz."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam