Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Şampiyonlar Ligi - Fatih Terim’in Real Madrid planı

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 21/03/2013 - 10:53 GMT+2

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde karşılaşacakları Real Madrid ile yatıp Real Madrid ile kalkıyor.

fatih terim

Görsel kaynağı: AA

AMK'nın haberine göre, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde karşılaşacakları İspanyol ekibini bizzat Barnabeu Stadı’na giderek izleyen Terim, iki günlük izinde de boş durmadı ve rakiplerini analiz etti.
Dün yardımcıları ile fikir alışverişinde bulunan İmparator, kendilerini Avrupa’nın en iyi 8 takımı arasına sokan oyun felsefesinden ödün vermek istemiyor.
Wesley Sneijder, Burak Yılmaz ve Drogba gibi etkili hücum silahlarına sahip olan Fatih Terim, tam saha pres yaptırması halinde bu isimlerin verimlerinin düşmesinden çekiniyor. Bu durum Terim’i yeni arayışlara itiyor.
Ronaldo’ya özel önlem yok
İki maçtır orta sahayı Hamit-Melo-Selçuk üçlüsü ile kontrol eden Galatasaray’ın teknik patronu, Real Madrid’i imha planını hazırladı. Başta Ronaldo olmak üzere kimseye özel önlem almayacak. Fatih Terim, rakiplerine hiç boş alan bırakmayacak ve Hamit-Melo-Selçuk’tan oyunu sıkıştırmalarını isteyecek.
Kopya Dortmund’dan
Bekler Eboue ve Riera’ya da bu oyun planında büyük iş düşecek. Terim, Şampiyonlar Ligi gruplarında Real Madrid’i geride bırakan Dortmund’un stratejisini izleyecek.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam