Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Şampiyonlar Ligi - Jens Keller: Galatasaray'ı nasıl yeneceğimizi biliyoruz

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 20/02/2013 - 10:53 GMT+2

Şampiyonlar Ligi’nde Çarşamba akşamı Galatasaray ile karşılaşacak olan Schalke Teknik Direktörü Jens Keller, sonuca gidecek bir skor almak için sahaya çıkacaklarını söyledi.

Galatasaray maçı öncesinde Jens Keller ve Timo Hildebrand basın toplantısında

Görsel kaynağı: AA

Aralık ayında Huub Stevens’in yerine göreve gelen Keller ilk Şampiyonlar Ligi maçına çıkacağı için heyecanlı olduğunu söylerken Galatasaray’ı çok iyi analiz ettikleri belirtti. Galatasaray gibi kendilerinin de hedefinin çeyrek final olduğunu anlatan Keller sözlerine şöyle devam etti:
“Klaas-Jan Huntelaar son günlerde kendisini toparladı bize katkı sağlayacağını umuyorum. Şampiyonlar Ligi tamamen farklı bir platform. Takımımım son haftalardaki düşüşü bir kenara bırakıp bu maçtan avantajlı bir skorlu ayrılacağını düşünüyorum. Karşılaşmayı heyecanla bekliyoruz. Galatasaray için olduğu gibi bizim için de son derece önemli bir gece olacak. Galatasaray çok iyi gözledik ve onları nasıl yenebileceğimizi tespit ettik. Galatasaray’ın önemli yıldızlar aldığının farkındayız ama futbol sadece isimlerden ibaret bir oyun değil. Futbol bir sonuç oyunudur, biz de bu sonucu almak için elimizden geleni yapacağız. Galatasaray gibi bizim de Şampiyonlar Ligi’ndeki hedefimiz gruptan çıkmak. Bunu başardık, şimdiki hedefimiz ise çeyrek final. Bastos takım arkadaşlarından epey yardım görüyor, bize hemen adapte oldu. Çok tecrübeli bir oyuncu ve her geçen hafta daha iyiye gidiyor. Drogba daha önce de rakibim oldu, bence o iyi bir oyuncu."
Jens Keller ile birlikte basın mensuplarının sorularına cevaplayan Hildebrand ile şöyle konuştu:
“Böyle ortamlarda oynamaktan büyük keyif alıyorum. Futbol sadece bir veya iki oyuncudan ibaret değildir ve takım oyunudur. Yeniden Şampiyonlar Ligi’nde yer alabilmek benim gerçekten çok önemli. Son haftalardaki performansımın iyi olması önemli değil. Futbol bir takım oyunudur galip geldiğimiz zaman seviniyorum ve mağlup olduğumuzda da üzülüyorum. Kendini tamamen takıma adayan bir teknik direktörümüz var bu da son haftalardaki çıkışımızın sebebi.”
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam