Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Şampiyonlar Ligi - Roura'nın Milan'la mazisi bambaşka

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 20/02/2013 - 16:12 GMT+2

Devler Ligi’nde bu akşam Milan karşısında Barcelona’da takımın başında sahaya çıkacak olan Jordi Roura’nın İtalyan ekibiyle kötü bir mazisi bulunuyor.

jordi roura barcelona entrenador técnico

Görsel kaynağı: Eurosport

Şampiyonlar Ligi’nde bu gece 21.45’te başlayacak mücadelede Milan San Siro’da Barcelona’yı konuk edecek.

Karşılaşmada rahatsızlığı devam eden Barcelona Teknik Direktörü Tito Vilanova’nın yerine yardımcı antrenör Jordi Roura takımın başında olacak.

Roura içi bu karşılaşmanın ayrı bir önemi bulunuyor. 1989 yılında Barcelona ile Milan Süper Kupa’da karşı karşıya gelirken Katalan ekibinin önemli orta saha oyuncularından Roura aldığı darbe sonrasında dizinden sakatlık geçirmişti. Bu sakatlık daha sonra kariyerine mâl olmuş ve 26 yaşında futbolu bırakmak durumunda kalmıştı.

Konuyla ilgili Milan maçı öncesi açıklamalarda bulunan Roura, “Benim için orada neler olduğunu unutmak hep çok zor oldu. Sadece 22 yaşındaydım ve olan biten her şey kariyerimi mahvetti. Ama şimdi aradan 24 yıl geçti. Barça ile yeniden San Siro’ya geri döndüm. Muhteşem bir stat ve harika taraftarları var. Futbolla içli dışlı olan birisi için San Siro’ya geri dönmek her zaman çok güzeldir. Bu yüzden herhangi bir problem yok.” dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam