Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Şampiyonlar Ligi - Rafa Benitez'den ilginç açıklamalar

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 05/12/2012 - 19:21 GMT+2

Chelsea Teknik Direktörü Rafa Benitez geçen sezonki Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunun oyuncularını başarıya açlık seviyesini azalttığını söyledi.

Chelsea manager Rafa Benitez

Görsel kaynağı: Reuters

Bu akşam oynanacak Nordsjaelland maçı öncesinde açıklamalarda bulunan İspanyol teknik adam, “Chelsea yıllardır hep en üst seviyede bir kulüptü. Bir Şampiyonlar Ligi kupaları eksikti. Onu da geçen sezon sonunda aldılar. Bu biraz “Tamamdır. En zor görevi de başardık” gibi bir olay. Bu bir sonraki müsabaka öncesi sizin mücadeleci ruhunuzu etkiler. En üst seviyede kalmanız için en üst düzeyde rekabetçi yapnızın da olması gerekiyor. Benim görevimin bir bölümü de oyuncuların başarıya açlık seviyesini yönetmek. Bu akşam hâlâ Shakhtar’ın Juventus’u yeneceğini düşünüyorum. Çok iyi oyuncuları var. Ayrıca herkes onların maçını dikkatlice izleyecek. Herhangi bir performans problemi var mı yok mu gözleyecek” dedi.

Gelecek yıl kulübün kadrosuna katılacak Wallace’ın kişisel programları hakkında sorulan sorular üzerine Rafa Benitez, “Öyle düşünmüyorum. Sonuçta karakteri olan oyuncularım da sakat durumda. Genç oyuncuların buraya adapte olması gerekir. Karakter burada fakat sahada değil hepsi saha dışında. Çünkü sakatlar. Lampard ve Terry gibi oyuncularımız genç oyuncuların karakterinin düzelmesi için yardımcı olacak” dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam