Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Şampiyonlar Ligi - Yekta: Schalke'yi istiyoruz

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 18/12/2012 - 16:00 GMT+2

Galatasaraylı futbolcu Yekta Kurtuluş, Şampiyonlar Ligi'nde Schalke ile eşleşmek istediklerini söyledi.

yekta kurtuluş

Görsel kaynağı: AA

Galatasaray'ın Fenerbahçe galibiyeti sonrasında bugünkü antrenmanı medyaya açıldı. Antrenman sonrasında medya mensuplarının sorularını yanıtlayan Yekta Kurtuluş şu açıklamayı yaptı:
"F.Bahçe galibiyetinin önemini bilmeyen yok. Kazanıp, puan farkını artırmayı hedefliyorduk ve istediğimize ulaştık. F.Bahçe'ye karşı hiçbir psikolojik dezavantajımız yok. İkinci maça kazanmak için gideceğiz. Bu hafta Trabzonspor'u yenerek, devre arasına 5 puanlık farkı koruyarak girmeyi hedefliyoruz. Umarım bunu da başaracağız. Konum olarak iyi durumdayız ama puan olarak beklenenin altında kaldık. Ligin ikinci yarısı daha zor olacak çünkü düşme korkusu yaşayan takımlar daha çok mücadele edecek. Puan farkının açılmaması ise ligdeki heyecanı artırıyor.
Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkarak önemli bir iş başardık. Kim gelirse gelsin fark etmez ama kurada bir Alman takımını istiyoruz. Bu Schalke olabilir. Takım arkadaşlarımın büyük çoğunluğu da benim gibi düşünüyor. Gurbetçilerimizin desteği ile bir tur daha geçebiliriz. Şampiyonlar Ligi'nde de gidebildiğimiz yere kadar gitmeyi hedefliyoruz.
Benim form düzeyim şu an iyi ancak istediğim performansa devamlı oynamadığılm için henüz ulaşamadım. Daha iyi duruma geleceğim."
Galatasaray'ın bugünkü antrenmanında ise sakatlıkları süren Felipe Melo ve kaleci Fernando Muslera katılmadı. Her iki oyuncunun da tedavileri sürdürülürken, Trabzonspor forma giyebilecekleri öğrenildi. Antrenmanda ise teknik direktör Fatih Terim yarım sahada çift kale taktik çalışması yaptırıp, Trabzonspor maçı taktik hazırlığını sürdürdü.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam