Eurosport
Abdurrahim Albayrak Şampionlar Ligi Finali'nde Arda Turan'ı destekelemeye gidecek
Tarafından
Yayınlandı 21/05/2014 - 15:17 GMT+3
Galatasaray eski futbol şube sorumlusu Abdurrahim Albayrak, Şampiyonlar Ligi finali öncesi önemli açıklamalarda bulundu.
Eurosport
Görsel kaynağı: Eurosport
Galatasaray’ın etkin isimlerinden, eski futbol şube sorumlusu Abdürrahim Albayrak, Cumartesi akşamı, Portekiz’in başkenti Lizbon’da yapılacak Şampiyonlar Ligi finaline Atletico Madrid’i desteklemek için gideceğini söyledi.
"İşçilerin görüntüsü rüyalarıma giriyor"
Abdürrahim Albayrak, Soma’daki maden faciasında hayatını kaybeden yurttaşlarımızın acısının deriden yaşadığını belirterek, “Sedye kirlenmesin diyen işçi kardeşimin, çorabı yırtık işçilerimizin görüntüsü rüyalarıma giriyor. Boğazımdan lokma geçmiyor. Ben onların çizmelerine kurban olayım. Allah hiç bir ülkeye, hiç kimseye böyle bir şey göstermesin” dedi.
Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Albayrak, “Arda Turan, çok büyük duyarlılık gösterdi.Takımı Atletico Madrid, İzmir’de Galatasaray’la Soma’ya yardım için bir dostluk maçı oynayacak. Ben de onlara destek için Cumartesi günü Lizbon’a gidiyorum. Sırf verdikleri bu karardan dolayı gidiyorum. Bir Galatasaray maçıymış gibi heyecanlıyım. Atletico Madrid’i destekleyeceğim. Hem Arda için hem de Atletico’nun gösterdiği bu duyarlılıktan dolayı. Arda’nın önderliğinde ortaya koydukları bu tutumu destekliyorum. Lizbon’da tribünde olacağım, avazım çıktığı kadar, Soma’yı yaşayarak finalde, Real Madrid’e karşı Atletico Madrid’e destek olacağım” diye konuştu.
Radyospor
Benzer Konular
Reklam
Reklam