Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Conte'den UEFA'ya ağır tepki

Eurosport Türkiye

Güncellendi 11/12/2013 - 17:24 GMT+2

Juventus Teknik Direktörü Antonio Conte, maçın oynatılması kararını sert şekilde eleştirdi.

Juventus Teknik Direktörü Antonio Conte - Galatasaray vs. Juventus

Görsel kaynağı: Reuters

Galatasaray'a yenilerek Şampiyonlar Ligi'nden elenen Juventus'un teknik direktörü Antonio Conte'nin açıklamaları şu şekildeydi:
"Maçın ertelenmesi için UEFA delegesiyle görüştük. Roberto Mancini de koşulların tehlikeli olduğunu söyledi. Ben de onunla hemfikirdim. Devre arasında da hakeme aynı şeyleri söyledim. Didier Drogba şartların iki takım için de aynı olduğunu söyledi, fakat öyle değildi. Çünkü biz futbol oynamaya çalışıyorduk."
"Bu zeminde futbol oynamak imkansız. Bu izlediğimiz futbol değildi ve şartlar inanılmaz derecede aleyhimize gelişti. Buna rağmen herşeyini ortaya koyan futbolcularımı kutluyorum. Bizim hatamız işi son maça bırakmaktı. Bu şartlarda oynamak adil değildi, fakat başarısızlık bizim suçumuz. Maçı ertelemeyi denedik, tehlikelerden bahsettik, fakat kimse bizi dinlemedi. Hakem dün zeminin oyuncular için tehlikeli olduğunu söylemişti, peki bugün değil miydi?"
"Sneijder'in golünde pek çok hata yaptık. O pozisyonda 3'e 3 yakalanmamız gerekirdi. Kwadwo Asamoah ve Stephan Lichtsteiner zamanında geriye gelmeli, Pogba da Sneijder'i kaçırmamalıydı. Savunmadayken 3'e 3 yakalanmak her zaman tehlikelidir. Fazladan bir adama sahip olmanın öneminden oyuncularıma da bahsetmiştim."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam