Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Napoli Teknik Direktörü Rafael Benitez, Arsenal maçını değerlendirdi

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 02/10/2013 - 09:05 GMT+3

Arsenal'a deplasmanda 2-0 ile boyun eğen Napoli'de teknik direktör Rafael Benitez maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Rafael Benitez, Napoli

Görsel kaynağı: Eurosport

Şampiyonlar Ligi gruplarında ilk maçında son finalist Borussia Dortmund'u mağlup etmeyi başaran Napoli, Londra'da Arsenal'e 2-0 ile boyun eğdi.
Mağlubiyetten sonra açıklamalarda bulunan Rafael Benitez, "Maça çok kötü başladık. Arsenal gibi güçlü bir rakibe karşı deplasmanda oynayıp ilk 15 dakikaya 2-0 geride girerseniz her şey zorlaşır. İkinci yarı biraz daha iyi oynadık, ancak bir geri dönüş yapmak zordu. Zor bir maç olacağını biliyorduk, ancak bu grupta hala söyleyeceğimiz şeyler olduğuna inanıyoruz" dedi.
Maçın başında oyuncularının ilk dakikalarda çok temkinli olmaları gerektiğini söylediğini belirten İspanyol çalıştırıcı, "Oyuncularıma maçın başlarında çok dikkatli olmalarını söyledim, çünkü Arsenal ilk dakikalarda çok hızlı ve tempolu başlayacaktı. Oyunun başında iki gol yedik. Bu gece bazı hatalarımız oldu. Bu düzeyde hata yaparsanız bedelli ağır olur" şeklinde konuştu.
Benitez, bu maçta sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Arjantinli golcüsü Higuian için ise, "Higuain önemli bir oyuncu. Onsuz farklı şeyler denedik, ama olmadı." dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam