Eurosport
Arsenal’in Beşiktaş karşısında kendini gergin hissetmesi için beş neden
Tarafından
Yayınlandı 27/08/2014 - 10:29 GMT+3
İngiliz basınından, Arsenal-Beşiktaş maçıyla ilgili bir değerlendirme yazısı geldi.
Eurosport
Görsel kaynağı: Eurosport
Şampiyonlar Ligi Playoff turu rövanş maçında bugün Arsenal, Beşiktaş’ı konuk edecek. İngiliz basınında Manchester United’ın Angel Di Maria transferinden bile daha fazla yer eden bu maç için Metro’dan blog yazarı Lee Hurley, “Arsenal’in Beşiktaş karşısında kendini gergin hissetmesi için beş neden” isimli bir yazı kaleme aldı. İşte beş maddelik o yazı:
1- Arsenal’in forveti yokArsenal, Beşiktaş maçına forvette Olivier Giroud’nun yokluğunda büyük ihtimal Alexis Sanchez ile çıkacak. Sanchez’in yeteneklerinden kimsenin şüphesi yok ama o bir kanat oyuncusu.
2-Aaron Ramsey’in eksikliğiİlk maçta kırmızı kart gören Galli orta sahanın takıma kattığı dinamizmi verecek başka bir oyuncu gözükmüyor.
3-Takım yorgun olabilirArsenal, Cumartesi günü Everton karşısında zorlu bir maç oynadı. Henüz sezonun yeni başlaması ve takımın hazır olmaması Beşiktaş’a karşı sorun çıkartabilir.
4-Demba BaNewcastle United ve Chelsea’nin eski forveti, Londra’daki maçı kendini göstermek için fırsat olarak görecektir. İlk maçta gole çok yaklaşmıştı.
5-BeşiktaşTürk ekibi, geride kalan 13 Şampiyonlar Ligi eleme maçında yenilmeyen tek takım. İlk maçtaki oyunlarıyla Arsenal’den korkmadıklarını gösterdiler.
Benzer Konular
Reklam
Reklam