Feyenoord Beşiktaş canlı izle, canlı takip et, canlı yayın, ücretsiz, şifresiz

Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında Feyenoord ile Beşiktaş karşı karışya geliyor. Feyenoord - Beşiktaş maçını canlı izle canlı takip et canlı yayın şifresiz takip et.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında Beşiktaş, Hollanda deplasmanında Feyenoord'a konuk oluyor. Feyenoord - Beşiktaş maçını canlı izle, Feyenoord - Beşiktaş maçını canlı takip et. Feyenoord - Beşiktaş şifresiz izle ( Feyenoord - Beşiktaş maçını canlı izle, Feyenoord - Beşiktaş maçını canlı takip et. Feyenoord - Beşiktaş şifresiz izle )
Maç: Feyenoord - BeşiktaşSaat: 21.00Kanal: Lig TV
Beşiktaş'tan Belhanda ve Valbuena atağıBeşiktaş başkanı Fikret Orman, Fransız yıldız Valbuena ve Faslı Belhanda transferlerini bitirmek için Nice'e hareket etti. Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Siyah-Beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, Valbuena ve Belhanda transferlerini bitirmek için Nice'e gitti. Beşiktaş uzun süre Lanzini'nin transferi için uğraşmış fakat hem oyuncunun hem de kulübü River Plate'in sürekli fiyat yükseltmesi nedeniyle transfer askıya alınmıştı. 1984 doğumlu Mathieu Valbuena, 2006 yılından beri Marsilya'da forma giyiyor. Fransa Milli Takımı ile de Dünya Kupası'nda gösterdiği başarılı performansla adından çok söz ettirmişti. Dış basında Fransız yıldızın Rus ekibi Dinamo Moskova ile anlaştığı öne sürülüyor. Younes Belhanda ise 2013 yılında Fenerbahçe'nin transfer gündemine oturmuş ancak son anda gerçekleşmemişti. 1990 doğumlu yetenekli futbolcu, Fenerbahçe'ye gerçekleşmeyen transferinin ardından Ukrayna devi Dinamo Kiev'e transfer olmuştu. Belhanda, Fas Milli Takımı'nda Galatasaraylı Amrabat ile birlikte forma giyiyor.
Feyenoord - Beşiktaş | ÖN BAKIŞ – MAÇ ÖZETİ – CANLI ANLATIM – ANALİZ – KADROLARŞampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçında Feyenoord ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Maçın özeti, canlı anlatımı, detayları ve takımların analizi Eurosport.com Türkiye’de. Beşiktaş, Avrupa heyecanını bu kez uzun tutmak istiyor UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunun ilk maçında yarın Hollanda'nın Feyenoord takımının karşısına çıkacak Beşiktaş, Avrupa kupası heyecanını bu kez uzun tutmak istiyor. Son iki sezonda UEFA'nın verdiği men cezalarıyla Avrupa kupası organizasyonlarından uzak kalan siyah-beyazlı ekip, Hollanda temsilcisini geçerek bu kulvarda uzun süreli mücadele vermeyi hedefliyor.
"Kara Kartallar"ın ilk aşamadaki hedefi Feyenoord'u geçmek olacak. Bu rakibini elediği takdirde play-off turuna yükselecek Beşiktaş, aynı zamanda UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalma hakkını da garantileyecek. Beşiktaş, play-off turunda eşleşeceği rakibini elediği takdirde ise UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplarda yer alabilecek. Beşiktaş, Feyenoord'a elenmesi halinde yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde play-off turundan devam edecek. EUROSPORT CANLI YAYIN
FEYENOORD - BEŞİKTAŞ | CANLI Karşılaşma ne zaman?
Saat: 21:00
Stat: De Kuip
Yayın: Lig Tv
Hakem: Luca Banti İddaa oranları
Feyenoord: 1.80
Beraberlik: 3.30
Beşiktaş: 2.90
İlk cezasını 2012-2013'te almıştı Beşiktaş, UEFA tarafından ilk men cezasını 2012-2013 sezonunda aldı. Siyah-beyazlı kulüp, UEFA Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play kurallarına uymadığı gerekçesiyle UEFA Disiplin Kurulu tarafından 1 yıl Avrupa kupalarından men edildi. "Kara Kartallar", 2011-2012 sezonunu 4. sırada bitirerek Avrupa Ligi'nde mücadele etme hakkı elde etmesine rağmen aldığı men cezasıyla bu organizasyona katılamadı. Geçen sezon iki maçta kaldı Siyah-beyazlı ekip, geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'nde iki maç oynamasına rağmen yine 1 yıllık men cezası engeline takıldı. Play-off turunda Norveç'in Tromsö ekibiyle eşleşen Beşiktaş, ilk maçı deplasmanda 2-1 yitirmesine rağmen Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki mücadeleyi 2-0 kazanarak gruplara kalma hakkı elde etti. Ancak "Kara Kartallar", Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin (CAS) şike sürecine ilişkin davada verdiği 1 yıllık men cezasını onaylamasıyla yine Avrupa heyecanından uzak kaldı.
"Oyunculardan tek istediğim cesur oynamaları"
Yarın akşam Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçında Hollanda'nın güçlü ekiplerinden Feyenoord ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic ve başarılı orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson açıklamalarda bulundu. İki takım için de önemli bir maç olacağını belirten Atiba Hutchinson sözlerini şöyle sürdürdü; "Uzun zamandır bu maça hazırlanıyoruz. Çok zor bir maç. Her anlamda hazırız. Burada elde edebileceğimiz en iyi sonucu elde edeceğiz. Biz tamamiyle kendi hazırlığımıza odaklandık. Rakibi en iyi şekilde analiz ediyoruz. Rutten ile iyi bir deneyimim oldu. Kendisinden birçok şey öğrendim. Her oyuncuyu kusursuz bir şekilde kullanmak için uğraşan bir teknik direktör. Farklı bir atmosferde kendisine rakip olacağım ve benim için ilginç bir deneyim olacak. Yarın için hazırız. Temel konularla ilgili çalıştık. Olimpiyat Stadı'nda geçen sezon oynadık ve bir deneyim var. Ben orada sağlam bir atmosferin oluşacağına inanıyorum. Ancak önce burada işimizi yapmamız gerekiyor."
Basın toplantısına Türkçe "Öncelikle tüm Türkiye'ye iyi bayramlar" sözleriyle başlayan Slaven Bilic maçın çok büyük bir karşılaşma olacağını belirtti. Slaven Bilic sözlerine şöyle devam etti; "İki takım için de büyük bir maç. İki takım da benzer deneyimler yaşadı. İkisi de Avrupa'da tanınan ve son yıllarda ceza almış kulüpler. İki takım da çok istekli, arzulu. Bir başka benzerlik ise biz de geçen sezon öncesinde bazı oyuncularımızı kaybettik. Bu maç için sabırsızlanıyoruz. Sezon boyunca bu maç için çalıştık. Çok büyük bir maça çıkacağız."
Veli yok ama iyi bir 11 oluşturduk
"İlk 11 ile ilgili kararımı verdim. Veli yok, onu kullanamayağız. İyi bir 11 oluşturduk. Bence eşleşme İstanbul'da çözülür. İyi sonuç mümkünse yemeden gol yemek ve kazanmak olacak. Favoriyiz demiyorum fakat her sonuca açık bir maç olacak. Cenk ve Demba Ba'nın kadromuza katılması bizi güçlendirdi. Yarın gücümüzü göstereceğiz. Biz de onlar da belirli hazırlık maçları oynadık. Bu maçlardaki görüntü iyi ya da kötü olsun nerede olduğumuzu bu maçta göreceğiz. Ben takımıma inanıyorum. Dolu bir stadyumda oynayacağız. Onlardan tek istediğim Beşiktaş gibi oynayalım, cesur, akıllı oynayalım. Bunu yaparsak istediğimiz sonucu alacağız." Basın toplantısında transferle ilgili kendisine yöneltilen soruya öncelikle Feyenoord maçını düşünüyoruz yorumu yaparken "Lige kadar zamanımız var. Son birkaç günde tamamiyle Feyenoord maçına odaklandım. Kulüpte herkes dahil, başta ben olmak üzere saygıyı hak eden bir maç. Yönetimimiz ve başkanımız transfer için en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Kaç tane transfer olur bilmiyorum ama zamanında olursa daha iyi olur." şeklinde sözlerini tamamladı.
"Beşiktaş ile aynı güçte olduğumuzu düşünüyorum"
Beşiktaş'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda yarın karşılaşacağı Feyenoord'un teknik direktörü Fred Rutten, siyah-beyazlı takımı iyi analiz ettiklerini belirterek, sahalarındaki ilk maçta galip gelmek istediklerini söyledi. Maçın oynanacağı De Kuip Stadı'nda futbolcu Jordy Clasie'nin de katıldığı basın toplantısında konuşan Rutten, "Beşiktaş ile aynı güçte olduğumuzu düşünüyorum. Bana göre maçın favorisi yok" dedi. Feyenoord gibi köklü bir geçmişi olan Beşiktaş'taki bazı futbolcuları iyi tanıdığını aktaran Rutten, "Hutchinson'u iyi tanıyorum, geçmişte birlikte de çalışmıştık. Beşiktaş yeni bir oyuncu da aldı. Teknik ve tecrübesi olan futbolculara sahip bir takım. Rakibimizi iyi analiz ettiğimizi, güçlü ve zayıf taraflarını iyi bildiğimizi düşünüyorum. Rakibimizin zayıf taraflarından faydalanmak istiyoruz" diye konuştu.
Rutten, bir soru üzerine, Türkiye liginde oynayan Dirk Kuyt ve Wesley Sneijder gibi Hollandalı futbolcularla Beşiktaş hakkında görüşmediğini, siyah-beyazlı takımla ilgili sahip oldukları bilgiye güvendiklerini dile getirdi. Başta gol yollarında etkili olan Graziano Pelle olmak üzere transfer döneminde Feyenoord'dan ayrılan dört yıldız futbolcunun gidişinin kendileri için dezavantaj olabileceğine değinen Rutten, buna karşın takımının tecrübesine ve gücüne güvendiğini kaydetti. Yakın zamanda Danimarka'nın Bröndby takımından transfer ettikleri Khalid Boulahrouz'un tam hazır olmadığına vurgu yapan Rutten, milli oyuncunun 45 dakika oynayabilecek konumda olduğunu söyledi. "Kazanmak için mücadele edeceğiz"
Hollanda Milli Takımı'nın da formasını giyen Jordy Clasie ise genç ama tecrübeli bir takım olduklarını belirterek, yarınki maçta sorun yaşamayacaklarını düşündüğünü dile getirdi. İyi bir kadroya sahip olduklarını ve kendilerine güvendiklerinin altını çizen Clasie, rövanş maçı için korkmadığını, İstanbul'daki Beşiktaşlı taraftarlar gibi yarın kendilerini on binlerce taraftarın destekleyeceğini ifade etti. Brezilya'da düzenlenen 2014 FIFA Dünya Kupası'ndan yeni döndüğünü bu yüzden çok az tatil yapabildiğine dikkati çeken Clasie, taraftarların kendisinden beklentilerinin farkında olduğunu, yarınki maçta elinden gelenin en iyisini yapacağını aktardı.
Beşiktaş maçının hem oyuncular hem de kulüp için oldukça önemli olduğunu belirten Clasie, "Futbolcuların kendilerini göstermesi açısından ve kulübün Avrupa arenasındaki geleceği için de önemli bir maç. Giden oyuncularımız var ama yeni gelenler ve kalan arkadaşlarıma güveniyorum. Sahamızdaki bu maçı kazanmak için mücadele edeceğiz" diye konuştu.Feyenoord, basın toplantısının ardından yaptığı antrenmanla Beşiktaş maçı hazırlıklarını tamamladı. Feyenoord-Beşiktaş maçının siyah-beyazlı taraftarlara ayrılan biletleri tükendi
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Beşiktaş ile Hollanda'nın Feyenoord takımları arasında 30 Temmuz Çarşamba günü Rotterdam'da oynanacak ilk maçta siyah-beyazlılara ayrılan biletler kısa sürede satıldı. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Feyenoord-Beşiktaş mücadelesi için ayrılan 2 bin 500 biletten 2 bin 300'ü Hollanda'da, 200'ü de Türkiye'de satışa sunulduktan kısa bir süre sonra tükendi. Açıklamada, karşılaşma günü statta Türk taraftarlara bilet satışı yapılmayacağı belirtilirken, tribüne gelecek siyah-beyazlı taraftarlardan yanlarında davul, meşale ve yabancı madde getirmemeleri istendi.
Beşiktaş'a Hollanda'da coşkulu karşılama
Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda yarın oynayacağı Feyenoord maçı için Hollanda'ya geldi. Rotterdam The Hague Havaalanı'na inen Beşiktaş kafilesini, Türkiye'nin Lahey Büyükelçisi Sadık Arslan, Amsterdam Başkonsolosu Ahmet Yazal ve Hollanda Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Aykut Torunoğulları'nın yanı sıra çok sayıda taraftar karşıladı. Taraftarlar, uçağın inmesinden yaklaşık bir saat önce toplandıkları havaalanının içinde siyah-beyazlı takımı alkışlar ve tezahüratlarla karşıladı. Teknik direktör Slaven Bilic, kaleci Tolga Zengin, Oğuzhan Özyakup ve Demba Ba'ya büyük ilgi gösteren taraftarlar, futbolculara çiçek vererek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Beşiktaş Kulübü Futbol A Takımından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar'ın başkanlığını yaptığı ve futbol dış ilişkilerden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları'nın da yer aldığı kafile, daha sonra otobüsle, polis eşliğinde Rotterdam'da konaklayacağı otele geçti. Siyah-beyazlılar yarınki maçın oynanacağı De Kuip Stadı'nda bu akşam yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak. Teknik direktör Slaven Bilic, antrenmandan önce basın toplantısı düzenleyecek.Kafileyi havaalanında karşılayan Hollanda Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Aykut Torunoğulları, kendilerine ayrılan maç biletlerinin günler öncesinden tükendiğini belirterek, Hollanda'da yaşayan Beşiktaşlıların takımlarını yalnız bırakmamalarının sevindirici olduğunu söyledi. Dernek olarak akşam Beşiktaş yöneticilerine basına kapalı bir yemek vereceklerini kaydeden Torunoğulları, yarın da UEFA'nın düzenleyeceği maç yemeğine katılacaklarını ifade etti.
Hollanda'ya götürülen 21 kişilik futbolcu kadrosunda isimler bulunuyor:
Tolga Zengin, Cenk Gönen, Günay Güvenç, Ersan Adem Gülüm, Pedro Franco, Tomas Sivok, Atınç Nukan, Serdar Kurtuluş, İsmail Köybaşı, Ramon Motta, Ümit Karaal, Uğur Boral, Necip Uysal, Kerim Frei Koyunlu, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Filip Holosko, Cenk Tosun, Mustafa Pektemek, Demba Ba. Beşiktaş avantaj peşinde
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda yarın Hollanda'nın Feyenoord takımına konuk olacak Beşiktaş, rövanş için avantajlı skorla İstanbul'a dönmeye çalışacak. Geçen sezon Spor Toto Süper Lig'i 3. bitirerek UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynama hakkı elde eden siyah-beyazlı ekip, play-off turuna yükselebilmek için rakibiyle deplasmanda yapacağı ilk karşılaşmada, kendisine İstanbul'da avantaj sağlayacak bir skor almak için mücadele edecek. Rotterdam kentindeki De Kuip Stadı'nda oynanacak karşılaşma TSİ 21.00'de başlayacak. Sezonun ilk resmi maçı
"Kara Kartallar", yarınki Feyenoord maçıyla sezonu resmen açmış olacak. Almanya ve İngiltere'de gerçekleştirdiği kamp döneminde hazırlık maçları oynayan Beşiktaş, sezonun ilk resmi karşılaşmasını Hollanda temsilcisi ile yapacak.
İtalyan hakem yönetecek
İki ekip arasındaki karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Luca Banti yönetecek. Elenito Di Liberatore ve Andrea Podovan'ın yardımcı hakem olarak görev alacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Andrea Gervasoni olacak. Beşiktaş'a ayrılan biletler tükendi
Hollanda'nın Rotterdam kentinde oynanacak karşılaşmada Beşiktaş'a ayrılan biletler tükendi. Siyah-beyazlı kulübe ayrılan 2 bin 500 biletten 2 bin 300 adedi Hollanda'da, 200 adedi de Türkiye'de satışa sunuldu. Biletlerin satışı kısa sürede tamamlanmıştı. Transferleri tamamlayamamanın sıkıntısını yaşıyor
Siyah-beyazlı ekip, zorlu maç öncesi eksik bölgelere transferleri tamamlayamamanın sıkıntısını yaşıyor. Şu ana kadar sadece forvet hattına Demba Ba ve Cenk Tosun ile takviye yapabilen Beşiktaş, Gökhan Töre konusunda henüz istediği sonuca ulaşamazken, sağ bek ve hücuma dönük orta saha oyuncusu için arayışlarını sürdürüyor.
Demba Ba sahne alacak
Beşiktaş'ın bu sezonki en önemli transferi olan Demba Ba, teknik direktör Slaven Bilic'in görev vermesi halinde yarınki ilk resmi maçta forma şansı bulabilecek. Demba Ba'nın yanı sıra Gaziantepspor'dan geçen sezon içinde transfer edilen Cenk Tosun da Bilic'den forma bekleyecek. Sivok'un hasreti bitiyor
Sakatlığı nedeniyle geçen sezon ikinci yarısında formasından uzak kalan Tomas Sivok, sahaya çıktığı takdirde bu hasretini sonlandıracak. Geride kalan sezonda Beşiktaş'ın ilk yarıdaki en istikrarlı futbolcuları arasında yer alan ve 17 maçın 14'ünde görev alan Çek futbolcu, geçirdiği ciddi sakatlık nedeniyle ikinci yarının tamamında forma giyemedi. İsmail Köybaşı, formayı zorluyor
Son sezonlarda yaşadığı sakatlıklar nedeniyle fazla şans bulamayan İsmail Köybaşı, hazırlık maçlarında ortaya koyduğu performansla formayı almak için şartları zorluyor. Takımının Hereford United ve Wigan Athletics ile yaptığı maçlarda gol bulan siyah-beyazlı oyuncu, Bilic'den forma bekleyecek.
Mustafa Pektemek, hazırlık maçlarındaki formunu yansıtmaya çalışacak
Hazırlık maçlarında takımın en formda oyuncusu olarak dikkati çeken Mustafa Pektemek de bu performansını Feyenoord mücadelesine taşımaya çalışacak. Beşiktaş'a geldiği günden beri sakatlık ve formsuzluk sorunu yaşayan tecrübeli oyuncu, hazırlık maçlarında attığı 5 golle teknik heyeti umutlandırdı. Beşiktaş-Feyenoord maçına doğru
Beşiktaş'ın, Hollanda temsilcisi Feyenoord ile 6 Ağustos Çarşamba günü İstanbul'da oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçının biletleri satışa çıkarıldı. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak karşılaşmanın biletleri, passolig kartı bulunan taraftarlar için passolig web adresinden satışa sunuldu. Passolig kartı bulunmayan taraftarlar için de 30 Temmuz Çarşamba günü saat 11.00’den itibaren Vodafone Arena Kombine Satış Merkezi'nden kağıt bilet satışı gerçekleştirilecek. Beşiktaş-Feyenoord maçı için bir kişi en fazla 2 adet bilet satın alabilecek, bilet kalması durumunda maç günü Atatürk Olimpiyat Stadı gişelerinden satışa devam edilecek.
Maçın bilet fiyatları şöyle:
Batı VIP: 150 TL
Batı Tribün: 75 TL
Doğu Tribün: 50 TL
Kuzey Tribün: 25 TL
Rövanş maçını Alman hakem Zwayer yönetecek
Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Hollanda'nın Feyenoord takımı ile yapacağı rövanş maçını Alman hakem Felix Zwayer yönetecek. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak karşılaşmada Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Zwayer düdük çalacak. Marco Achmüller ve Marcel Pelgrim'in yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi Tobias Stieler olacak.
Beşiktaş'ın eleme maçları performansına yakın bakış (Feyenoord-Beşiktaş maçı ne zaman?)
Çarşamba günü Feyenoord ile ön eleme turu ilk maçına çıkacak Beşiktaş’ın son yıllardaki eleme karşılaşmalarına mercek tuttuk.
Şike davasında içinde bulunduğu süreç nedeniyle iki sezondur Avrupa arenasına hasret kalan Beşiktaş, 30 Temmuz günü Feyenoord deplasmanıyla futbolun en üst düzey seviyesine geri dönecek. Son olarak 2011-2012 sezonunda UEFA Avrupa Ligi’nde oynayan Beşiktaş, 3. tura yükselmiş ancak Atletico Madrid’e boyun eğmişti. Siyah-beyazlıların önceki Avrupa kupaları maceralarındaki ön eleme ve playoff maçlarını mercek altına aldık. Alania yol kazası oluyordu
2011-12 Avrupa Ligi’ne katılmak için Playoff oynayan Beşiktaş, Rus ekibi Alania Vladikavkaz’ı ilk maçta İstanbul’da 3-0 yenmiş, Rusya’daki müsabakayı ev sahibi 2-0 kazanmıştı. Beşiktaş gol averajıyla adına gruplara yazdırmıştı.
Schuster döneminde yenilgi görmedi
2010-11 sezonunda yine Avrupa Ligi’nde mücadele eden Beşiktaş, 2. eleme turunda Vikingur’u 3-0 ve 4-0’lık sonuçlarla geçti. 3. eleme turunda ise Viktoria Plzen ile eşleşen siyah-beyazlılar, deplasmanda 1-1 kaldığı rakibini evinde 3-0 ile geçmişti. Playoff’ta ise HJK Helsinki ile oynayan Kara Kartal, Fin ekibini 2-0 ve 4-0’lık galibiyetlerle gruplara yükselmişti.
Kharkiv’de soğuk duş
2008-2009’da UEFA Kupası’nda mücadele veren Ertuğrul Sağlam yönetimindeki Beşiktaş, 2. eleme turunda Bosna-Hersek ekibi Siroki Brijeg’i 1-2 ve 4-0’lık maçlar sonucunda saf dışı bırakmıştı. Gruplara yükselmek adına son engelde Beşiktaş’ın rakibi Ukrayna temsilcisi Metalist Kharkiv olmuştu. İstanbul’daki maçı 1-0 kazanan siyah-beyazlılar, deplasmanda rakibine 4-1 yenilince kupadan elenmişti. Bu karşılaşmadan sonra bir lig maçına çıkan Ertuğrul Sağlam daha sonra istifa etmişti. Delgado turu getirdi
2007-2008 sezonunda Şampiyonlar Ligi elemelerine katılan Beşiktaş, ilk turda Sheriff’i 1-0 ve 3-0 ile eleyip gruplar öncesi son virajda İsviçre ekibi Zürich ile eşleşmişti. Deplasmandaki ilk maç 1-1 sonuçlanırken, İstanbul’da rakibini Delgado’nun iki golüyle geçen siyah-beyazlılar, Devler Ligi vizesini cebine koymuştu.
Hollanda polisi, Feyenoord-Beşiktaş maçı için ekstra önlemler aldı
Rotterdam’da iki gün Beşiktaş’ı ağırlayacak olan Hollanda Emniyeti, bugünkü maç öncesinde adeta alarm verdi.
Rotterdam’da iki gün Beşiktaş’ı ağırlayacak olan Hollanda Emniyeti, bugünkü maç öncesinde adeta alarm verdi. Bu karşılaşma için 4 bin 500 polisin görev alacağı öğrenilirken, Amsterdam’dan takviye kuvvet de getirildi. Her iki kulübün taraftarlarının da aynı özellikleri taşıması ve ateşli olmaları nedeniyle, geniş güvenlik önlemleri alan Hollandalı yetkililerin, taraftar forumlarını da takip ettikleri ortaya çıktı. Hem Feyenoord, hem de Beşiktaş taraftarlarının sosyal medyada birbirlerine meydan okuması nedeniyle, bugün Rotterdam’da yoğun emniyet tedbirleri uygulanacak.
Demba Ba Feyenoord-Beşiktaş maçında oynayacak mı?
Beşiktaş, Feyenoord sınavının son antrenmanını dün akşam maçın oynanacağı De Kuip Stadı’nda yaptı.
Slaven Bilic yönetiminde yaklaşık 1 saat süren ve ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen kondisyon ve taktik antrenmanına siyah-beyazlılar, takım halinde yapılan ısınma koşuları ve stretching hareketleriyle başladı. Kısa koşular ve taktik çalışmaları sonrasında yarım sahada yapılan çift kale maçla idman sona erdi. Hırvat teknik adamın, dünkü çift kale maçta Veli’nin yokluğunda Necip’i ön liberoda oynattığı öğrenildi. Yeni transfer Demba Ba’yı ise ilk onbirde oynatıp oynatmayacağına henüz karar veremeyen Bilic, dünkü taktik antrenmanında dönüşümlü olarak Demba Ba ve Mustafa’yı onbirde denedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam