Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Juventus'un golcüsü Alvaro Morata, Real Madrid maçını değerlendirdi

Eurosport Türkiye

Güncellendi 14/05/2015 - 11:24 GMT+3

Real Madrid'e iki maçta da gol atarak eski takımını Şampiyonlar Ligi finalinden eden Alvaro Morata, tarih yazmak istediklerini söyledi.

Alvares Morata (Juventus Turin) buteur face au Real Madrid

Görsel kaynağı: AFP

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'un finale kalmasını sağlayan golü atan eski Real Madridli futbolcu Alvaro Morata, kendisi için çok farklı bir maç olduğunu söyledi.
Real Madrid alt yapısından yetişen ve geçtiğimiz sezon Juventus'a transfer olan Morata, 1-1 biten maçın ardından İspanyol televizyonuna yaptığı açıklamada, "Buraya kadar gelmek için çok uğraştık ama henüz bitmedi. Tarih yazmak istiyoruz" diye konuştu.
Çok önemli bir gol attığını ama Real Madrid'e karşı asla gol sevinci yaşamayacağını belirten 22 yaşındaki futbolcu, karşılaşma sonrasında eski takım arkadaşları Sergio Ramos ve iker Casillas'ın "Finalde sizin kazanmanızı istiyoruz" diyerek, Barcelona karşısında kendilerine şans dilediklerini söyledi.
Morata, 6 Haziran'da oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi final maçı için "Barcelona çok güçlü ama biz de güçlüyüz. Finalin favorisi olmaz" yorumunu yaptı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam