Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Bayer Leverkusen: Leno; Spahić, Hilbert, K. Papadopoulos, Wendell, Bender(C), Hakan Çalhanoğlu, Castro, Bellarabi, Son Heung-Min, Drmić

Şampiyonlar Ligi / Son 16
BayArena / 25.02.2015
Canlı
Canlı Gelişmeler
Eurosport Türkiye

Güncellendi 25/02/2015 - 23:50 GMT+2


23:50
Bayer Leverkusen - Atletico Madrid Şampiyonalr Ligi 2. Tur karşılaşmasının canlı anlatımıyla karşınızda olduk. Bizlere katıldığınız için teşekkür eder iyi geceler dileriz.
90
Live comment icon
EN AZ 3 DAKİKA: Maçın sonuna 3 dakikalık oynanmamış kabul edilen süre eklendi.
89
Live comment icon
İKİ SARI KART DAHA: Gerilen ortamda Fernando Torres ve Kiessling de sarı kart gördü.
88
Live comment icon
BİR KART DA CASTRO'YA: Hakeme yaptığı şiddetli itiraz nedeniyle Castro da sarı kart gören isimler arasına girdi. Maçta gergin dakikalar yaşanıyor.
87
Live comment icon
HAKAN KENARDA: Maçtaki tek golün sahibi Hakan oyundan çıkıyor yerine Brandt oyunda.
80
Live comment icon
KIESSLING OYUNDA: 10 kişi kalan rakibi karşısında Bayer yedek kulübesinden Kiessling hamlesi geldi. Drmic kenara alındı.
76
Live comment icon
ATLETICO 10 KİŞİ KALDI: Sol kanat taç çizgisi üzerinde Bellarabi'ye sert bir faul yapan Thiago ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.
75
ATLETICO'NUN GOLÜ SAYILMADI: SOl kanattan kullanılan kornerde arka direkte bomboş kalan Torres topu kafa vuruşuyla ağlara gönderdi ancak bu top dışardan geldiği için gol geçersiz sayıldı.
74
Live comment icon
TORRES KARŞI KARŞIYA ATAMADI: Sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta gelen ortayı Leverkusen defansı ceza sahası ön çizgisine kadar uzaklaştırabildi. Tekrar içeri doldurulan topla buluşan Torres kaleciyle karşı karşıya kaldı ve şutunu çekti. Ancu bu şut Leno'nun üstüne gitti.
23:12
67
Live comment icon
BENDER RİSKE EDİLMEDİ: Bayer Leverkusen'de sarı kartlı Bender yerini Rolfes'e bıraktı.
62
Live comment icon
SERT İTİRAZ KART GETİRDİ: Atletico Madrid lehine çalınan faule çok sert bir şekilde itiraz eden Leverkusen kaptanı Bender sarı kart gördü.
60
Live comment icon
GODİN RÖVANŞTA YOK: Bender'e yaptığı sert müdahalenin ardından sarı kart gören Diego Godin cezalı duruma düştü.
57
Live comment icon
GOOLL!!: Bellarabi'nin ceza sahasına taşıdığı topla buluşan Hakan Çalhanoğlu, sağ çaprazdan sert bir şutla topu ağlara gönderdi.
22:49
46
Live comment icon
İKİNCİ YARI BAŞLADI: Karşılaşmanın ikinci devresine Atletico Madrid başladı.
45+3
İLK YARI SONUCU: Bayer Leverkusen 0-0 Atletico Madrid
45+3
Live comment icon
LENO GOLÜ KURTARDI: Leverkusen ceza sahasına gelen orta sol çaprazda bulunan Thiago'nun önünde sekti. Seken topa yerden sert vuran Thiago'nun şutunu Leno adeta uzayarak çizgiden çıkardı.
42
Live comment icon
ATLETİCO MADRİD'DEN 2. ZORUNLU DEĞİŞİKLİK: Belinden yaşadığı problem tekrarlayan Saul oyun alanı kenarına gelirken yerini Raul Garcia'ya bıraktı.
39
Live comment icon
ATLETİCO'NUN İLK TEHLİKESİ: Sağ çaprazdan topuna dibine girerek harika bir şut çıkaran ardanın gönderdiği topa Leverkusen kalecisi Leno ve Griezmann yükseldi. Ellerinin avantajını da kullanan Leno, kaleye yönelen topu son anda parmaklarının ucuyla çelmeyi başardı.