Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Liverpool - Real Madrid maçını canlı izle, canlı takip et, hangi kanalda?

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 22/10/2014 - 17:52 GMT+3

Liverpool, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki üçüncü maçında bugün İspanyol devi Real Madrid'i ağırlayacak.

Liverpool - Real Madrid

Görsel kaynağı: AFP

Liverpool, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki üçüncü maçında bugün İspanyol devi Real Madrid'i ağırlayacak. Liverpool - Real Madrid maçını canlı izle, Liverpool - Real Madrid maçını canlı takip et, Liverpool - Real Madrid maçı hangi kanalda? Dsmart Smartspor (Liverpool - Real Madrid maçını canlı izle, Liverpool - Real Madrid maçını canlı takip et, Liverpool - Real Madrid maçı hangi kanalda? Dsmart Smartspor)
picture

Liverpool - Real Madrid

Görsel kaynağı: AFP

Liverpool, İspanyol devi Real Madrid karşısında
Şampiyonlar Ligi maçları bütün heycanıyla devam ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi müthiş bir karşılaşma daha ekranlarımıza gelecek. Liverpool , Real Madrid karşılaşması bu akşam oynanacak. İngiltere'nin Liverpool ekibi, İspanyol devi Real Madrid'i ağırlayacak.Karşılaşma 22 Ekim Çarşamba günü saat 21.45'te oynanacak ve D-Smart platformunda 78. kanaldan canlı olarak yayınlanacak.
MUHTEMEL 11'LER
Liverpool: Mignolet; Johnson, Lovren, Škrtel, Moreno; Allen, Gerrard; Henderson, Sterling, Coutinho; Balotelli.
Real Madrid: Casillas; Carvajal, Pepe, Varane, Marcelo; Kroos, Modrić, Isco; James, Ronaldo, Benzema.
LIVERPOOL CEPHESİ
Şampiyonlar Ligi B Grubu mücadelesinde Anfield Road'da Real Madrid'i ağırlayacak olan Liverpool'da menajer Brendan Rodgers, maç öncesi açıklamalarda bulundu. Rodgers, "Bu bizim için çok önemli bir oyun. Büyük bir karşılaşma ve bu maçın sonucu grupta çok iyi bir yere gelmemizi sağlar. Geçen yılın altında bir performans sergiliyoruz ama bu özel karşılaşmada ben ve oyuncularım ekstra motivasyonla sahada olacağız" dedi.
Açıklamalarına devam eden Rodgers, "Çok zor bir maç. Real Madrid kadrosu üst düzey oyuncularla dolu. Tabi ki Ronaldo çok özel bir yetenek. Şüphesiz dünyanın en iyisi. Kırdığı rekorlar inanılmaz. Biz ise takım ruhuyla sahada olacağız. Özellikle evimizdeki maçlarda bunu sahaya çok iyi yansıtıyoruz ve Real Madrid karşısında da o ruha ihtiyacımız olacak" diyerek açıklamalarına son verdi.
picture

Liverpool manager Brendan Rodgers felt his side conceded a soft goal in a 1-0 defeat to Basel in the UEFA Champions League

Görsel kaynağı: Perform

REAL MADRİD CEPHESİ
Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda çıktığı iki maçı da kazanan ve grup lideri olan Real Madrid'de, teknik direktör Carlo Ancelotti, Liverpool maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Ancelotti, "Dünyanın iki önemli kulübü karşı karşıya geliyor. Bu durum göz önüne alındığında sahada futbol adına iyi olan her şeyin görülebileceğinden eminim. Maçın çok yüksek bir tempoda geçmesini bekliyorum ve bu zorlu deplasmandan 3 puanla döneceğimize inanıyorum" dedi.
Açıklamalarına devam eden Ancelotti, "Bizim bir oyun anlayışımız var. Bu maçta da aynı sistemle sahada olacağız. Topu daha çok ayağımızda tutup, kaliteli ayaklarımızla sonuca gitmeye çalışacağız. Takımımızın farkı her oyuncunun bir diğerinin eksiğini çok iyi bir şekilde kapatabilmesi. Mesela haftasonu Bale'ın sakatlığında o bölgede James başarıyla forma giydi. Bir başka örnek Isco sol kanatta oynamak zorunda kaldığında kalitesini herkese ispatladı. Bütün söyleyebileceğim Bale'ın formunu kazanması için çok yoğun bir çaba içindeyiz. Liverpool karşısında forma giyemeyecek ama cumartesi günü Barcelona karşısında sahada olmasını umuyoruz" diyerek açıklamalarına son verdi.
picture

Carlo Ancelotti, Anfield (Instagram)

Görsel kaynağı: Instagram

Ronaldo, La Liga tarihine geçti
Real Madrid'in Portekizli futbolcusu Cristiano Ronaldo, ilk 8 haftada 15 gol atarak, İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) tarihine geçti. Ronaldo, La Liga'da 2014-2015 sezonunun ilk 8 haftasında 15 gole ulaşarak lig tarihinde bu periyotta en fazla gol atan futbolcu oldu. Ronaldo'dan önce bu unvan, 1943-1944 sezonunda Real Oviedo takımında oynayan Esteban Echevarria'ya aitti. Sekiz haftada 14 gol atan Echevarria'nın rekorunu 71 yıl sonra 15 golle kıran Ronaldo, sezonun gol krallığı yarışında da ilk sırada bulunuyor. Ronaldo'yu 8 golle Neymar ikinci, 7 golle Messi üçüncü sıradan takip ediyor.
picture

Cristiano Ronaldo

Görsel kaynağı: Eurosport

Bale'dan kötü haber
Ligde Levante'yi 5-0 yenerek moral bulan Real Madrid'de, Galli oyuncudan gelen haber can sıktı. Kulüpten yapılan açıklamada yıldız oyuncunun sağ bacağındaki piriformis kasında zedelenme olduğu, Çarşamba günü Liverpool ile oynanacak Şampiyonlar Ligi ve Cumartesi günü Barcelona ile oynanacak El Clasico maçında forma giymesinin zor olduğunu kaydedildi. Bu maçlarda takımdaki yerini almaması beklenen Bale'in yerine, Levante maçına 11'de başlayan, bir gol atan ve bir de asist yapan Isco'nun oynaması bekleniyor. 2014'te Tottenham'dan rekor ücrete İspanyol ekibine transfer olan, biri geçen yıl Atlectico Madrid'i 4-1 yendikleri Şampiyonlar Ligi finali olmak üzere 44 karşılaşmada 22 2gol atan Bale, bu sezon ligde oynadığı 7 maçta 4 gol attı, 3 de asist yaptı.
picture

Gareth Bale lamentándose

Görsel kaynağı: Eurosport

Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
İlgili Maçlar
Reklam
Reklam