Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Maldini: İstanbul’da her şey o çılgın 6 dakikada oldu

TarafındanFutbol Akademi

Güncellendi 27/05/2015 - 16:45 GMT+3

Tüm zamanların en iyi savunmacıları arasında gösterilen, efsane olduğu Milan için tam 902 maça çıkan ve 26 kupa kaldıran İtalyan Paolo Maldini, geçtiğimiz hafta evinde Sportsmail’den bir başka efsane savunmacı Jamie Carragher’i ağırladı.

Paolo Maldini

Görsel kaynağı: Eurosport

Öncelikle 2005’teki finalden günümüze çok şeyin değiştiğini belirten İngiliz efsanesi Carragher, Liverpool ve Milan’ın bu sezon zor zamanlar geçirdiğini ekliyor ve bu konu hakkında Maldini’nin görüşlerini soruyor. 10 yaşında kapısından girip 41 yaşında jübilesini yapıp ayrıldığı camia için çok üzgün olduğunu belirten Maldini, diğer muhteşem oyuncularla birlikte Milan’da çok özel ve eşsiz işler yaptıklarını ancak insanların bunun önemini pek anlamadıklarını ekliyor. Eskilerden sadece Baresi’nin şuan kulüpte görev yaptığını söyleyen efsane bu durumun üzücü olduğunu vurguluyor.
Milan’ın İtalya’da ve Avrupa’da fırtına gibi estiği o meşhur 90’lardan bu yana çok şeyin değiştiğini görmek zor değil gerçekten. Günden güne etkisi azalan Milan fırtınasının şu günlerde tamamiyle durduğunu söylemek mümkün. Yanlış transferler, teknik ekip istikrarsızlığı, alt yapı yetersizliği, mali sorunlar derken Milan, kendini ligin orta sıralarına adapte etmeye çoktan başladı. Öyle ki, seneye Avrupa kupalarında yoklar.
İstanbul 2015 Finali!
Benzer haberler için Futbol Akademi
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam