Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti, Schalke galibiyetini değerlendirdi

TarafındanAA

Güncellendi 19/02/2015 - 10:53 GMT+2

Şampiyonlar Ligi'nde Schalke'yi 2-0 yenen Real Madrid'in teknik direktörü Ancelotti, "İyi bir oyun sergiledik. Yüksek bir tempo yoktu. Sabır oyunuydu" dedi.

Marcelo gol sevincini Carlo Ancelotti ile paylaştı

Görsel kaynağı: AFP

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 2. tur ilk maçında Schalke 04’ü deplasmanda 2-0 mağlup eden Real Madrid’in teknik direktörü Carlo Ancelotti, mavi-beyazlı ekibe karşı iyi bir oyun sergilediklerini söyledi.
Ancelotti, karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında, maçı kontrol ettiklerini belirterek, “İyi bir oyun sergiledik. Yüksek bir tempo yoktu. Sabır oyunuydu” dedi.
Oyuncularının performansından memnun olduğunu ifade eden Ancelotti, Ronaldo’nun sadece istatistik için değil, bu maçtan galip ayrılmak için önemli bir gol attığını söyledi.
Ancelotti, Ronaldo’nun bir-iki maçta gol atmamasını bir sorun olarak görmediğini, ancak bugün attığı golün Ronaldo'ya yaradığını ifade etti.
Pepe ile ilgili bir soru üzerine de Ancelotti, Pepe’nin bugün sahadaki varlığının herkes için iyi olduğunu belirterek, Pepe’nin tecrübesinin görüldüğünü kaydetti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam