Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Rudi Garcia: "Onlar bizden daha güçlüydü"

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 11/12/2014 - 07:40 GMT+2

AS Roma Teknik Direktörü Rudi Garcia, 2-0 yenildikleri İngiliz takımı Manchester City’nin kendilerinin daha güçlü olduğunu, bir üst tura çıkabilmeleri için biraz şansın da gerektiğini söyledi.

Roma head coach Rudi Garcia believes his side's wasteful attack cost them a spot in the Champions League knockout stages.

Görsel kaynağı: Perform

UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda oynanan AS Roma-Manchester City maçının ardından açıklamalarda bulunan sarı-kırmızılı takımın Fransız çalıştırıcısı Garcia, yenilgiyi deneyimsizliğe bağlarken, “Pişmanlık yok. Onlar bizden daha güçlüydü. Bu akşam final gibiydi. Birkaç oyuncuları eksik olsa da onların bizden daha güçlü olduğunu biliyorduk. Bir üst tura çıkmak için biraz şans da gerekiyor" dedi.
Garcia, rakipleri Manchester City’nin 6 maçtan oluşan Şampiyonlar Ligi’nin ilk turunda kendini geliştirdiğini de belirtti.
Avrupa maceralarına iyi başladıklarını söyleyen Garcia, Avrupa’nın büyük takımlarını yenmeyi başaramadıklarını sözlerine ekledi.
Manchester City’nin deneyimli çalıştırıcısı Manuel Pellegrini de takımının bu akşam Roma’yı yenerek, bir üst tura çıkmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Pellegrini, "Hem sonuçtan hem de oynanan oyunun kalitesinden memnunum. Roma’ya karşı oynamak kolay değil. Büyük bir zafer" diye konuştu.
Şilili teknik adam, maçın ilk 15 dakikasının kendilerine acı çektirdiğini ancak daha sonra oyunda dengeyi kurduklarını ve orta sahada basmaya başladıklarını kaydetti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam