Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

UEFA Şampiyonlar Ligi | Schalke 04 - Chelsea maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 25/11/2014 - 15:31 GMT+2

UEFA Şampiyonlar Ligi | Schalke 04, Chelsea'yi konuk ediyor. Peki karşılaşma ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Tüm bu soruların cevabı ve daha fazlası Eurosport.com Türkiye farkıyla karşınızda.

Schalke oyuncusu Max Meyer Chelsea oyuncusu Willian ile mücadelede

Görsel kaynağı: Reuters

UEFA Şampiyonlar Ligi | Schalke 04 - Chelsea maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? (UEFA Şampiyonlar Ligi | Schalke 04 - Chelsea maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?) UEFA Şampiyonlar Ligi | Schalke 04 - Chelsea maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? (UEFA Şampiyonlar Ligi | Schalke 04 - Chelsea maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?)
picture

Chelsea's Diego Costa (C) heads the ball during their Champions League soccer match against Schalke 04 at Stamford Bridge in London September 17, 2014 (Reuters)

Görsel kaynağı: Reuters

Şampiyonlar Ligi – Schalke 04 ile Chelsea arasındaki Futbol karşılaşmasını Eurosport’tan canlı takip edebilirsiniz. 25 Kasım 2014 tarihindeki karşılaşmanın başlama saati 21:45. Canlı sayfamızda tüm önemli gelişmeleri takip etme şansına sahipsiniz. Schalke 04 - Chelsea karşılaşması öncesi tüm detaylar burada. Futbol ile ilgili tüm son dakika gelişmeleri: fikstür, sonuçlar ve puan tabloları.
MAÇ: Schalke 04 - Chelsea
TARİH: 25.11.2014
SAAT: 21:45
STADYUM: Velkins Arena
HAKEM: Jonas Ericsson
YAYIN: D-Smart (78. kanal)
picture

FC Schalke 04 - Chelsea F.C.

Görsel kaynağı: Eurosport

TAKIM HABERLERİ

SCHALKE 04 CEPHESİ
Alman temsilcisi Schalke'de birkaç oyuncunun sakatlığı devam ediyor. Takımın en önemli ismi Julian Draxler, geçen ay geçirdiği sakatlıktan sonra Farfan ve Sidney Sam'e katılmıştı. Sakatlar listesinde Kolasinac ve Giefer'in de bulunmasıyla teknik direktör Roberto Di Matteo'nun stoper bölgesinde Matip'e görev vermesi bekleniyor.
CHELSEA CEPHESİ
İngiliz devi Chelse'de yakın zamanda yaşanan bir sakatlığın olmaması, menajer Jose Mourinho'nun rahat bir kadro kurmasını sağladı. Sakatlıktan çıkan Diego Costa %100 hazır hale gelirken, kasık problemi yaşayan Ramires de takıma katıldı ve oynamaya hazır hale geldi. Mavilerin bu maçtaki tek eksiği takımın genç isimlerinden Nathan Ake oldu.
Muhtemel 11'ler
Schalke 04
Schalke 04
Chelsea
Chelsea
KİLİT OYUNCU
Diego Costa: Sakatlıktan çıkarak formunu çabuk kazanan İspanyol forvet, bu gece Londra ekibinin en büyük gol silahı olacak. Schalke'nin bu tehlikeli forvete her zaman yakın olması ve onu gözden kaçırmaması gerek.
ÖNGÖRÜLEN SKOR
Schalke 1-2 Chelsea
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
İlgili Maçlar
Reklam
Reklam