Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Shakhtar Teknik Direktörü Mircea Lucescu 11 yıl sonra Fenerbahçe'ye rakip oldu

Eurosport Türkiye

Güncellendi 28/07/2015 - 22:16 GMT+3

Tecrübeli teknik adam, Beşiktaş'ı çalıştırırken 25 Nisan 2004'te Fenerbahçe'ye 3-1 kaybettiği maçtan sonra ilk kez bir resmi maçta Fenerbahçe'ye rakip oldu.

Mircea Lucescu hat Zweifel, ob Douglas Costa sofort eine Verstärkung für den FC Bayern ist

Görsel kaynağı: AFP

Shakhtar Donetsk'te Kucher cezalı
Ukrayna temsilcisinde tecrübeli savunma oyuncusu Olexandr Kucher, Fenerbahçe karşısında ilk maçta cezalı olduğu için oynayamadı.
Geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi 2. turunda Shakhtar Donetsk'in Almanya'nın Bayern Münih takımına deplasmanda 7-0 yenildiği maçın 3. dakikasında kırmızı kart gören Ukraynalı stoper, cezası nedeniyle Kadıköy'de forma giyemedi.
Teknik direktör Mircea Lucescu, Ukrayna Premier Ligi'nde son hafta oynadıkları maçın ilk 11'inden iki değişiklikle takımını sahaya sürdü. Lucescu, Bonfim ve Kobin'in yerlerine Srna ile Stepanenko'yu ilk 11'e aldı.
Lucescu'nun 11 yıl sonra Fenerbahçe'ye karşı ilk resmi maçı
Shakhtar Donetsk Teknik Driektörü Mircea Lucescu, 11 yıl aradan sonra Fenerbahçe'nin karşısına resmi bir maçta çıktı.
Tecrübeli teknik adam, en son Beşiktaş'ı çalıştırırken 25 Nisan 2004'te Fenerbahçe'yle karşılaştı. Bu karşılaşmayı Fenerbahçe, deplasmanda 3-1 kazanmıştı.
Lucescu, Shakhtar Donetsk'in başında hazırlık maçı için 3 kez Kadıköy'e gelmişti. Bu maçlardan ilki 2007 yılında 1-1 biterken, 2008'de Fenerbahçe, Lucescu'nun öğrencilerini 2-1 yenmişti. İki takım arasında Kadıköy'de 21 Temmuz 2011'de oynanan hazırlık maçı ise Fenerbahçeli taraftarların neden olduğu olaylar nedeniyle ilk yarıda iptal edilmişti.
Öte yandan Shakhtar Donetsk, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 2009 yılında UEFA Kupası'nı kazandıktan sonra ilk kez Kadıköy'de resmi bir maça çıktı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam