Sosa'dan zam talebi

Beşiktaş'ın elde ettiği şampiyonlukta önemli rol oynayan Arjantinli yıldız, yıllık ücretinde artış istiyor.

Jose Ernesto Sosa, Besiktas

Görsel kaynağı: AA

Beşiktaş'tan ayrılarak kariyerine ülkesinde devam etmek istediği iddia edilen Jose Sosa'nın, yıllık ücretine zam talep ettiği belirtildi.
İkinci sezonunu geride bıraktığı siyah-beyazlılarla şampiyonluk sevinci yaşayan Sosa, mevcut sözleşmesine göre gelecek sezon 1.6 milyon euro garanti ücret ve 10 bin euro maç başı gelir elde edecek. Bu rakamı yeterli bulmayan Arjantinli futbolcu, geçtiğimiz sezon yönetimden gelen 200 bin euroluk artış teklifine de sıcak bakmamıştı. Hem Beşiktaş hem de şampiyonluk adayı diğer takımlardaki oyuncuların ücretlerini örnek gösteren Sosa, kendisine yapılacak teklifi bekliyor.
8 Temmuz'da İstanbul'a dönerek takımının yeni sezon hazırlıklarına katılacak olan Arjantinli, bir yandan da sözleşme şartlarının iyileştirilmesi için yönetimle temaslarına devam edecek.
Josa Sosa'nın Beşiktaş ile iki sezon daha mukavelesi bulunuyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam