Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Beşiktaş kısa çalıştı

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 14/07/2011 - 16:29 GMT+3

Avusturya'nın Leogang kasabasında yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, bugün TSİ 20.00'de yapacağı hazırlık maçı öncesi sabah kısa bir idman yaptı.

beşiktaş, antrenman,

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Yardımcı antrenör Roland Koch yönetiminde gerçekleştirilen ve bir saat süren idmanda futbolcular ilk olarak tenis topuyla çalıştı. Daha sonra kanatlardan gelen toplara şut çalışmasının yapıldığı idmanda futbolcuların neşeli olduğu görüldü. Basına açık yapılan antrenmanda Mehmet Akyüz düz koşu yaparak idmanı tamamladı.
Beşiktaş, son antrenmanını yaptığı aynı statta bu akşam Avusturya'nın bölgesel takımlarından Pinzgau Saalfelden ile son hazırlık maçını yapacak. Takım yarın sabah son idmanını gerçekleştirerek, Avusturya kampını tamamlayacak.
Kampta bulunan yönetim kurulu üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, son şike soruşturması kapsamında tutuklanan Beşiktaşlı yetkililerin suçsuz olduklarına inandığını söyledi.
Konuyla ilgili olarak görüşlerini açıklayan Zülfikaroğlu ''Gerek teknik direktör Tayfur Havutçu'nun, gerekse Beşiktaşlı yöneticilerin suçsuz olduklarına inanıyoruz. Adalete güveniyoruz. Arkadaşlarımızın suçsuz oldukları ortaya çıkacaktır'' dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam