Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Dia gitsin kim gelsin?

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 03/01/2012 - 12:54 GMT+2

Fenerbahçe'den ayrılmak isteyen İssear Dia'ya, Aykut Kocaman'dan da olumlu yanıt geldi. Senegal Milli Takımı ile Afrika Kupası'na katılacak olan 24 yaşındaki oyuncuyla Niang'ın forma giydiği Katar'ın Al-Sadd kulübü ve Marsilya ilgileniyor.

issiar dia, ismail köybaşi, fenerbahçe, beşiktas, spor toto süper lig, 2010-2011

Görsel kaynağı: AA

Kocaman'ın, sözleşmesi sezon sonunda biten Fabio Bilica'ya da devre arasında yol göstereceği sızan bilgiler arasında yer alırken, bu oyuncuya henüz bir talip çıkmadı.
Samsunspor'un ise Uğur Boral'ı istediği öğrenildi. Özgür Çek'in transferi ile birlikte sol kanatta 5 isim bulunurken, Uğur'un da kiralık olarak Samsunspor'a gitmeye sıcak baktığı bertiliyor.
Golcü arayışlarında Sow, Borges, Alecsandro, Fabiano, Gignac, Gomis, Youssef El-Rabi, Djeebour ve Shaqiri gibi isimler Fenerbahçe ile anılırken, sarı-lacivertlilerin Twente'nin 28 yaşındaki golcüsü Marc Janko ile temasları hızlandırdığı öğrenildi.
Bienvenu ve Semih'in formsuzluğu ile golcü arayışına yaklaşık 2 ay önce başlayan Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın listesindeki ilk sırayı Janko'nun aldığı belirtilirken Hollanda gazetelerinde de bu konu sıcaklığını koruyor.
Uzun boylu ve fizik gücü üstün olan bir forvetten yana tercih kullanmak isteyen Aykut Kocaman'ın bu isteğine karşılık yönetim de harekete geçti.
Stoch'un transferinden dolayı Twente ile iyi ilişkiler içinde olan sarı-lacivertliler bu transferi de bitirmek istiyor. 28 yaşında, 1.96 boyunda ve 93 kg ağırlığında olan Janko'nun bonservisinin 5 milyon Euro'nun altında olduğu ifade ediliyor.
Sow zora girdi!
Fransa'nın Lille takımında forma giyen Moussa Sow için Arsenal'in devreye girmesi bu transferi zora sokarken, golcü futbolcu daha önce söylediği gibi İngiltere Premier Ligi'nde olmayı hedeflediğini yineledi.
Fabiano'nun, Kulübü Sao Paulo tarafından, Borges'in ise Kulübü Santos tarafından bırakılmak istenmediği bildirildi. Bu nedenle yönetimin transfer çalışmalarında Hollanda ekibi Twente'nin 1.96'lık santrforu Marc Janko üzerinde yoğunlaştığı bildirildi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam