Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Emre MHK'yi hedef aldı

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 01/11/2011 - 13:12 GMT+2

Emre Belözoğlu, gergin geçen Kardemir Karabükspor maçının ardından sert ifadeler kullandı. Tecrübeli oyuncunun hedefinde MHK Başkanı Yusuf Namoğlu ve UEFA vardı.

emre belözoğlu

Görsel kaynağı: AA

Habertürk Spor’da yer alan habere göre yıldız futbolcu ilk önce LİG TV’ye yaptığı açıklamada MHK Başkanı Yusuf Namoğlu’nun Galatasaray maçının hakemi Abdullah Yılmaz için televizyondan yaptığı açıklamaları üstü kapalı eleştirerek, “Maçın hakemiyle alakalı kimsenin bir şey konuşmasını istemiyorum. Herkes kendi adamına, kendi futbolcusuna, kendi hakemine sahip çıkmalı. Kimsenin kaale alınmadığı televizyon programlarında açıklamalar yapılmasın. Sahada olan saha içinde kalmalıdır” dedi.
Emre basın toplantısında ise, “Alex’in pozisyonunda ben çok yakındım dirsek atmadığını gördüm. Her kurumun kendi bireylerine sahip çıkması lazım. Özellikle TFF’nin görevlendirdiği bir isim varsa hakemlerin arkasında durmalı diye düşünüyorum. Bu sezon futbolda uygulanan UEFA kararları, TFF’nin aldığı kararlar değil. Zaten UEFA skandal kararlar alıyor bunun için de üzerinde durmuyorum” dedi.
“Pişmanlık yaşamış olabilir”
Yıldız futbolcu hakemin kararını değerlendirirken, “Pozisyonu okuyamadığı kartlar var. Kırmızı kartı görmeden tahmini karar olarak verdi. Alex bizi 10 kişi bırakmış olabilir her türlü onun arkasındayız. Hakemlerin başındaki kişi de kesinlikle onların arkasında olması lazım. İnsanlara prim vermeden arkalarında durması gerekiyor. Hakem kırmızı kartın etkisinde kalmış olabilir. O da verdiği kararın pişmanlığını yaşamış olabilir” diye konuştu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam