Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Galatasary beşiktaş izle

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 07/05/2012 - 00:44 GMT+3

Süper Final'de beşinci hafta maçında Galatasaray evinde 2-0 öne geçtiği maçta Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldı.

beşiktaş, galatasaray, hakan balta

Görsel kaynağı: AA

Kendisi sahada kulakları Trabzon’da olan Galatasaray’da son haftalardan farklı olarak forvette Necati’nin yerine Baros vardı. Hafta içi oynanan Trabzonspor maçından sonra hakeme hakaret ettiği gerekçesiyle üç maç ceza alan Fatih Terim ise tribündeydi.
İki takım da mücadeleye durgun ve organize olmaktan uzak başlarken sarı-kırmızılılar aradığı golü erken buldu. 9. dakikada Engin’in kullandığı kornerde Cenk çıkmakta zorlanınca Melo cezayı kesti ve takımını öne geçirdi. Golden sonra da sarı-kırmızılılar toparlanamazken, 17’de Simao’nun vuruşu az farkla dışarıya gitti.
Trabzon’dan gelen Fenerbahçe’nin gol haberi hem tribünleri hem de sarı-kırmızılıları etkisizleştirirken 27’de ise Emre Çolak sol çaprazdan iyi vurdu ama Cenk de aynı güzellikte çıkardı topu. Beşiktaş da ev sahibine uyup organize olmakta zorlanınca maçta pozisyon kısırlığı yaşanırken, sarı-kırmızılıların golü devre biterken geldi. Selçuk kullandığı serbest atışta Almeida kaleleri şaşırınca Galatasaray soyunma odasına 2-0 önde gitti.
İkinci 45 dakikaya Tayfur Havutçu oyundan Simao ve Fernandes’i alıp yerlerine Holosko ve Pektemek’i alarak başladı. Bu değişiklikler de Kartal’ın devreye etkili başlamasına engel olurken Galatasaray 57’de mutlak bir golü kaçırdı. Savunmanın arkasına sarkan Elmander’in vuruşunda Cenk topun ağlarla buluşmasını engelleyen isim oldu. İki dakika sonra ise Almeida arka direkte boş pozisyonda vurdu ama Eboue gole izin vermedi.
73’te Selçuk uzaktan Cenk’i yoklarken, üç dakika sonra ise Quaresma gole yaklaştı ama vuruşu az farkla dışarı gitti. Bu sezon ligde serbest vuruştan en çok gol atan isim olan Selçuk İnan 82’de serbest vuruşta topun gerisine gelirken, vuruşunda Cenk harika bir uçuşla gole izin vermedi. 86'da ise Beşiktaş aradığı golü buldu. Sağdan gelen ortada Holosko topu kafayla ağlara yolladı ve farkı bire indirdi. Bir dakika sonra ise soldan gelen ortada Ujfalusi kendi kalesini buldu ve skoru 2-2'ye getirdi. Geride kalan dakikalarda başka gol olmadı ve puanlar paylaşıldı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam