Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

“Günah keçisi bulundu”

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 05/09/2011 - 10:34 GMT+3

Gazetelerde yer alan iddiaya göre, Mehmet Ali Aydınlar, geçen hafta İstanbul’da yapılan futbol zirvesinde kulüp başkanlarına “Türk futbolunun günah keçisi bulundu. Bugüne kadar yapılan tüm pisliğin sorumlusu benim” sözleriyle çıkıştı.

mehmet ali aydınlar, tff, futbol federasyonu

Görsel kaynağı: Reuters

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın geçen hafta Süper Lig Kulüp başkanlarıyla bir araya geldiği toplantının yankıları devam ediyor. Hürriyet Gazetesi’nin iddiasına göre, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, o toplantıda kulüp başkanlarına “Bizi günah keçisi yaptınız. Bugüne kadar yapılan tüm pisliğin sorumlusu benim, günah keçiniz benim. Bir linç kampanyası başlattınız. Hem de her taraftan. Önce bir kulüp başlattı, arkasından bir başkası devam etti. Ve bunda da başarıya ulaştılar. Bu kampanyayı başlatanlara teşekkür ederim” sözleriyle sitemde bulundu.
Sayın başkan ne diyorsunuz
Bazı kulüp başkanlarının, lisans çıkartabilmek için kolaylık talebinde bulunduğunun iddia edildiği haberde, Aydınlar bu isteğe “Sayın başkan ne diyorsunuz? Sayın bakan, ben gayri yasal hiçbir iş yapmam. Kulüpler lisans almak için kolaylık istiyor ama çoğunun borçları var. Borçlarını ödemeden lisanz alamazlar” diyerek karşı çıktı.
Parayı hacizden kaçırıp size mi verelim!
Aydınlar, lisans çıkartabilmek için yayın alacaklarının silinmesini talep eden başkana, “Hangi yayın alacaklarınız sayın başkan. Hepsinde haciz ve temlik var. Biz o parayı hacizden kaçırıp size mi verelim. Bunu yaparsak suç işleriz. Talimatımıza göre yasal olan her isteğinizi yaparım. Ama bana gayri yasal hiçbir iş yaptıramazsınız.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam