Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Şampiyonluk hâlâ gündemde

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 09/03/2012 - 13:11 GMT+2

Bursaspor, oynadığı son beş maçta dört galibiyet, bir beraberlik elde edip, play-off iddiasını sürdürüyor.

Bursaspor

Görsel kaynağı: AA

Lige iddialı giren ancak son dakika yediği gollerle üst üste puan kayıpları yaşayan Bursaspor ikinci yarı toparlandı. Orduspor maçından sonra özgüvenini yakalayan yeşil beyazlı ekip oynadığı son beş maçta dört galibiyet, bir beraberlik aldı.
Bangura formayı unuttu
Bursaspor'da sezon başında büyük umutlarla alınan Teteh Bangura ise Pinto transferinin ardından oynamaya hasret kalırken, dört maçta sadece 18 dakika sahada kalabildi. Gana Milli Takımı'yla Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele veren Tagoe de ikinci yarıda forma giyemeyen oyuncular arasında yer aldı. Savunma hattında Ömer Erdoğan'ın başarılı bir performans sergilemesi ve yabancı sınırlaması en çok Stepanov'u vurdu. Tecrübeli oyuncu seri yakalanan son dört maçta forma giyemeyen bir diğer yabancı oldu.
Şampiyonluk hâla gündem yaratıyor
Şampiyonlar Ligi'nin ana sponsorlarından bir içecek firması, yayınladığı reklam filminde Bursasporlular'a da yer verdi. Filmde, Bursasporlu taraftarların Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarında gerçekleştirdiği atkı şov, izleyicilerin beğenisine sunuldu. Bu arada öteki takımlarının tribün görüntüleri ve maç görüntüleri de reklam filminde yer aldı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam