Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

“Terim neşteri eline aldı!

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 14/09/2011 - 09:09 GMT+3

Taçsız Kral Metin Oktay’ı ölüm yıldönümünde kimler andı? Sakatlardan iyi haber. Elmander Samsun maçına hazır. Fatih Terim geçici olarak Milan Baros, Gökhan Zan ve Kazım’ı ilk 11’den sildi. Muslera’ya ne oldu? Basında öne çıkan Galatasaray haberleri…

fatih terim, habertürk, galatasaray

Görsel kaynağı: Eurosport

HÜRRİYET: 173 milyon TL’lik hisse operasyonu
Sarı-kırmızılı kulüp, Galatasaray Sportif A.Ş.’deki hisselerinin yüzde 20.3’ünü satışa çıkarıyor. 9 Temmuz’daki mali kongrede tam yetki alan Ünal Aysal yönetimi, 173 milyon TL’lik hisseyi satışa hazır hale getirdi.
SABAH: 10’u unuttular
‘Taçsız Kral’ Metin Oktay’ı anma töreninde gözler Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve kurmayları Ali Dürüst ile Adnan Öztürk’ü aradı. Anma töreninde yer almamaları dikkat çekti.
“Elmander hazır” Sakatlardan iyi haber geldi. Ligdeki ilk maçta forma giyemeyen Elmander ve Hakan Balta’nın hafta sonunda Samsunspor maçında forma giymesi kesinleşti.
“Ufuk Ceylan’ın bileti kesildi” Muslera’nın transferinden sonra gözden düşen, Fatih Terim’in Belediye maçında kadroya almadığı Ufuk Ceylan, önceki gün karıştığı kavganın spor medyasında yer almasına tepki gösterdi. Terim’in, oyuncuyu devre arasında göndermesi bekleniyor.
HABERTÜRK SPOR: Kulübe cezası
Galatasaray’da Fatih Terim sert yüzünü gösterdi, üç yıldıza fatura çıkardı. Cimbom'un patronu İstanbul BŞB yenilgisi sonrası neşteri eline aldı, Milan Baros, Gökhan Zan ve Kazım'ı geçici olarak 11'den sildi. Samsunspor önünde Riera solda, Sercan Yıldırım ve Elmander ise forvette görev yapacak. Terim'in futbolculardan isteği ise hem kendilerinin hem de izleyenlerin keyif alması.
“Ve yine kriz” Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül konuştu hem yönetim karıştı hem Terim huzursuz oldu. Başkan Aysal bugün divanda yapacağı kritik konuşmada Sarıgül’ü gündemine almazsa krizin boyutları artabilir. Sarıgül ne demişti: “Bazı yöneticiler Fatih Terim’e yağ çekmek yerine takımla ilgilenseler daha iyi olur. Bu yöneticiler ne yazık ki Galatasaray ismini kullanarak bir yerlere gelmeye çalışıyorlar. 1-2 yönetici Fatih Terim’in karizmasından yararlanarak kendi PR’larını yükseltmek istiyor.”
FANATİK: Metin Oktay’ı kimler andı?
Ölümünün 20. yıldönümünde Galatasaraylı yöneticiler, kulüp üyeleri, taraftarlar ve yakınları, Taçsız Kral’ın kabrinin başındaydı. Ancak tüm gözler kulübün başkanı, ikinci başkanı ve başkan yardımcılarını aradı!
“Cevap bekleyen sorular”
1. Yönetim toplantısında konuşulanlar, basına sızıyor. Bunu bizzat Semih Haznedaroğlu açıkladı. Bu konuda Ünal Aysal nasıl bir yaptırım uygulayacak?
2. Sezon başladı ancak hâlâ futbol takımında sağlık ekibinin başına kimin geçeceği meçhul. Kulüp doktorunun belirlenmesinde neden bu kadar geç kalındı?
3. Hasan Şaş’ın, Fatih Terim’in yardımcısı olacağı üç ay önce belliydi. Üstelik ligin başlama tarihi de ertelendi. Peki neden Hasan Şaş’ın lisansı, ilk maça yetiştirilemedi?
4. Hem yönetimi, hem de Galatasaray’ı yıpratacak asılsız haberler üretiliyor. Son olarak UEFA’nın, mektupla kulübü tehdit ettiği iddiası ortaya atıldı. Yönetim bu tarz olaylara nasıl önlem alacak?
MİLLİYET: Muslera’ya ne oldu
Uruguay basını şaşkın. Galatasaraylı kalecinin, Belediye maçındaki ilk golde topu elinden kaçırması Uruguay medyasında da hayretle karşılandı. Copa America’nın kahramanı olarak bilinen Muslera için ülke yorumcuları, “Kalecimize bir şeyler olmuş” ifadelerini kullandılar.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam