Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Trabzon Beşiktaş

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 21/04/2012 - 21:56 GMT+3

Süper Final Şampiyonluk Grubu’nun ikinci haftasının açılış maçında Trabzonspor sahasında Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti.

Trabzonspor Beşiktaş

Görsel kaynağı: AA

İlk hafta oynadıkları maçlarda puan alamayan iki takım, Trabzonspor ile Beşiktaş Hüseyin avni Aker’de karşı karşıya geldi.

Trabzonspor maça hızlı girdi. Özellikle Olcan ve Volkan’ın kanatları etkili kullanmasıyla bordo-mavililer rakip yarı sahada etkili oldu. Ama son vuruşlarda Burak Yılmaz’ın yokluğunda Halil bir türlü istenilen forvet performansını sergileyemedi.

Beşiktaş ise sezonun sonundaki formsuzluğunu Süper Final’e de taşımayı başardı. Özellikle ilk yarıda Simao’nun silik performansı zaten ileride çoğalamayan Beşiktaş’ı iyice savunmaya çekilmek zorunda kaldı.

İlk 45 dakikada seyircileri heyecanlandıran pozisyon bulmak zorken, ikinci 45 dakika oldukça hareketli başladı.

Quaresma biraz hareketlenince Beşiktaş iyice rakip sahada gözükmeye başladı. Portekizli yıldız çalımlarla ceza sahasına iyi girdi. Tolga’yı da geçtikten sonra bir kez daha çalın deneyince savunma son anda araya girmeyi başardı. Ona Fernandes de katılınca ilk 15 dakikayı fırtına gibi geçirdi siyah-beyazlılar. Ama gol gelmeyince Trabzonspor gene oyuna ağırlığını koydu.

69’da Zokora savunma arkasına iyi bir pas bıraktı. Olcan da topun üstünde atlayınca Halil Rüştü ile karşı karşıya kaldı. Golcü oyuncu tecrübeli kaleciyi geçip boş kaleye topu yuvarladı.

Golle beraber iyice hareketlenen Trabzonspor, hemen bir dakika sonra direğe takıldı. Olcan Rüştü’nün önde olduğunu göre topun dibine girdi. Üst direkten döndü top.

Yavaş yavaş toparlanan Beşiktaş, 75’ten sonra rakip yarı sahaya iyice yerleşti. Fakat baskı sonuç getirmeyince, Trabzonspor 1-0 galip ayrılarak Süper Final’de ilk puanlarını almış oldu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam