Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

zokora emre belözoğlu

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 15/04/2012 - 22:57 GMT+3

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşun sorularına cevap veren Zokora, Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'nun kendisine ırkçı söylemlerde bulunduğunu söyledi. Daha sonra Lig TV'ye telefonla bağlanan Emre ise kendisini savundu.

emre belozoğlu, fenerbahçe

Görsel kaynağı: AA

Fildişili oyuncu yaptığı açıklamada,"Maç içerisinde Emre bana "Pis zenci" diye bağırdı. Böyle bir hakarete uğramayı hiç kimse haketmiyor." ifadelerini kullandı.
Bu yaşananlardan dolayı çok üzüldüğünü belirten Zokora, "Bu olay çok ayıp ve utanç vericidir. İnsanların ten rengi, onlara hakaret etme hakkını kimseye vermez. Emre'ye bu hakaretten sonra müslüman degil misin, niye yapiyorsun diye sordum. Hiçbir sey soylemedi" şeklinde konuştu.
Bu yaşananların ardından Lig TV'ye telefonla bağlanan Emre ise şu ifadelerle kendisini savundu:
"Maçtan sonraya bunu taşımanın ne anlamı var. Ben özür dilemişim, o özür dilemiş. Bunu maçtan sonraya taşıması art niyettir. O da bana maç içinde ana avrat küfür ediyor.Negro ifadesi ağzımdan çıkmış olabilir. Tam hatırlamıyorum. Çıkmışsa hatamı kabul ederim. Özür dilemem gerekiyorsa özür dilerim. Aptalca bir ifadeydi.Kimseye tekme atmamışım, maç bitmiş, yine gündeme ben geliyorum. Saha içinde kapanmış bir konuyu maçtan sonra tekrar gündeme getiriyorsa ben bunda art niyet ararım."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam