Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

alex fenerbahce transfer

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 28/09/2012 - 09:17 GMT+3

Brezilya basını geleceği ile ilgili net bir söylemde bulunmayan yıldız oyuncuyu eleştirdi. Radio Estadao’ya bağlanan Alex, Palmeiras, Cruzeiro ve Curitiba ile görüştüğünü doğruladı ancak kararını yine açıklamadı.

Alex - Coritiba

Görsel kaynağı: AA

Fenerbahçe’de kaptan Alex’in geleceği ile ilgili belirsizlik ülkesi Brezilya’da da tepki toplamaya başladı.
Yıldız oyuncunun artık bir karar vermesi gerektiğini belirten gazeteler, Alex’in Fenerbahçe, Cruzeiro, Curitiba ve Palmeiras arasında gidip geldiğini ileri sürdüler. Sarı-lacivertli oyuncunun, Brezilyalı üç kulüple eş zamanlı görüşmeler yaptığını hatırlatan Terra Gazetesi, Alex’in 2013 yılında nerede ve hangi kulüpte olacağını kimsenin bilmediğini ve bu konuda her gün yeni bir gündemin oluştuğunu yazdı.
Bu haberler üzerine Brezilya’da Radio Estadao’ya bağlanan Alex, Palmeiras, Cruzeiro ve Curitiba kulüpleri ile direkt görüşmeler yaptığı doğruladı. Yıldız oyuncu, bu üç kulübün yöneticileri ile iyi ilişkiler içinde olduğunun altını çizerek, “Kararımı verdim ancak bu karar kafamda gizli. Zamanı geldiğinde herkese açıklayacağım” diyerek yine her şeyi ortada bıraktı.
Alex, futbol hayatına son bir transfer yaparak nokta koyacağını da kaydederek, bunun mutlaka Brezilya’da olacağını savundu. Fenerbahçe kaptanı, sözleşmesinin 2013’te bitmesine rağmen birkaç aya kalmadan kararını açıklayacağının da sözünü verdi.
Bu arada Palmeiras taraftarlarının Alex’in takımlarına gelmesini istediği ortaya çıktı. Lancenet internet sitesinde yapılan ankette ‘Alex, Palmeiras için yararlı bir transfer olur mu?’ diye soruldu. Katılımcıların % 82’si bu soruya evet şeklinde cevap verdi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam