Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

oscar cardozo fenerbahce

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 13/09/2012 - 09:46 GMT+3

İddialara göre, Benfica'nın sözleşmesini uzatmaya yanaşmadığı Oscar Cardozo, Fenerbahçe yönetimine "Devre arasında görüşelim" mesajı gönderdi.

FOOTBALL Benfica striker Oscar Cardozo celebrates scoring against Liverpool in the Europa League

Görsel kaynağı: Reuters

Takvim’in haberine göre, Fenerbahçe'nin sezon öncesi kadrosuna katmak istediği, ancak ikna edemediği Oscar Cardozo'dan olumlu haber geldi. Paraguaylı golcü oyuncunun Sarı-Lacivertli yönetime haber göndererek, "Devre arasında görüşelim' dediği" öğrenildi.
Benfica'ya bozuldu
İtalyan Sport Vai Kanalı'nda yer alan haberde, Cardozo'nun Benfica Sportif Direktörü Rui Costa ile görüşerek, 2014 yılında sona erecek sözleşmesinin uzatılmasını istediği belirtildi. Costa'nın, "Gelecek yıl görüşelim" şeklindeki cevabına oldukça sinirlenen Paraguaylı oyuncunun Benfica ile yolları ayırma kararı aldığı ifade edildi.
Satışımı istiyorum!
Kulübün bu tavrı üzerine hemen tavrını koyan Cardozo'nun, "Madem bu kadar hevesli değilsiniz, o halde devre arasında satışımı istiyorum" diyerek resti çektiği öğrenildi. Paraguaylı golcünün, menajeriyle de görüşerek Fenerbahçe yönetimine haber gönderdiği ve, "Devre arasında görüşelim" dediği ifade edildi. Oyuncunun bonservis bedelini çözerek transferini gerçekleştirebileceği de sızan haberler arasında yer alıyor. bu haber üzerine Cardozo'ya geri dönen Sarı-Lacivertli yönetimin, "Seni her zaman takımımızda görmek isteriz. devre arasında oturup konuşalım. Karşılıklı fedakarlıklarımızı yapıp bir uzlaşı bularak bu işi bitirelim" dediği ifade edildi.
Juventus da Cardozo'yu istiyor
Fenerbahçe'nin Cardozo transferindeki en önemli rakiplerinden biri ise İtalyan devi Juventus. Sport Vai Kanalı'nda yer alan haberde Torino ekibinin de Paraguaylı golcüyü kadrosuna katmak istediği ve devre arasında Fenerbahçe ile Juventus arasında son derece büyük bir kapışmanın yaşanacağına dikkat çekildi. Sarı-Lacivertliler'in Cardozo için elini çabuk tutması bekleniyor.
49 maçta 29 gol attı!
Portekiz ekibi Benfica ile geçen sezon toplam 49 maça çıkan Oscar Cardozo, rakip filelere tam 29 gol bıraktı. Sürati ile tanınan Paraguaylı golcü oyuncu, golü koklayan yapısıyla rakip defanslarınadeta korkulu rüyası...
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam