Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

samet aybaba besiktas ozan ipek

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 16/10/2012 - 14:05 GMT+3

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, "Ozan İpek'i şartlar uyarsa kadromuza katmak isteriz" dedi.

samet aybaba

Görsel kaynağı: AA

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba sabah yapılan antrenman öncesi kısa bir sohbet gerçekleştirdi.
Aybaba ilk olarak devre arasında Beşiktaş'a transferi gündemde olan Bursasporlu Ozan İpek hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Aybaba, Ozan İpek konusuna şöyle açıklık getirdi:
"Ozan İpek'in menajeri beni Ozan Bursaspor'da kadro dışı kalmadan önce aramıştı, benimle görüsmüştü. 'Bursa'da kadro dışı kalabilir, ister misiniz' diye sormuştu. Ben de kendisine şartlar uygun olursa neden olmasın demiştim. Değerlendirebiliriz demiştim. Ozan iyi bir futbolcu ve kalitesini herkes biliyor. Tabii ki şartlar uyarsa devre arasında kadromuza katabiliriz."
Tecrübeli teknik adam ligin 8. haftasında Trabzonspor ile oynayacakları karşılaşma öncesi iyi sonuç alarak çıkışa geçmek istediklerini de söyledi. Aybaba;
"Bugüne kadar istediğimiz sonuçları, skorları alamadık. Özellikle son 3 maç beklentilerimiz dışında gelişti. Oyun olarak her geçen gün gelişme göstersek de bunu sonuca yansıtamadık. İstediğimiz sonuçları alamıyoruz, Trabzonspor maçında bunu değistireceğiz" diye konuştu.
Aybaba son olarak devre arası transfer döneminde kadrolarına katacakları oyuncular için çalışmalara sezon öncesi başladıklarını belirterek şunları söyledi:
"Devede arası için lig başlamadan çalışmalarımız vardı. Çalışmalarımız sürüyor. Transfer için lig öncesi incelemelere başlamıştık, son dönemde herkes sol bek transfer edeceğimizi söylüyor ama böyle bir durum yok. Çünkü İsmail dönecek. İsmail Köybaşı zaten takıma katılacak, O'nun katılması bir anda transfer gibi olacak. Bugünden hangi mevkilere veya kaç tane oyuncu alacağımızı söyleyemem ama çalışmalarımız devam ediyor. "
Samet Aybaba, bir gazetecinin "Transfer tercihiniz forvet olabilir mi ?" sorusuna ise "tabii ki olabilir" cevabını verdi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam