Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

selcuk inan frikik ronaldo

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 23/08/2012 - 09:41 GMT+3

Selçuk İnan; Cristiano Ronaldo, Messi, Xavi, Beckham ve Ibrahimovic'in ilk 5'i paylaştığı listede en iyi 6. frikik ustası olarak gösterildi.

selcuk inan, galatasaray

Görsel kaynağı: AA

Fanatik'in haberine göre, Galatasaray’a geldiği günden bu yana performansını sürekli geliştiren Selçuk İnan, bu yükselişini sürdürüyor. Sarı-Kırmızılı formayla, geçtiğimiz sezon birbirinden değerli 5 frikik golünün altına imzasını atan başarılı orta saha oyuncusunun bu alandaki başarısı Avrupa’nın da dikkatinden kaçmadı. Ünlü spor sitesi ‘bleacherreport’, dünyanın en iyi frikik ustalarını konu alan derlemesinde Selçuk’u 6. sıraya yerleştirdi. Cristiano Ronaldo’nun zirvede yer aldığı listede, Lionel Messi 2., Xavi 3., David Beckham 4. sırada yer aldı. Galatasaraylı futbolcu ise, 5. sıradaki Zlatan İbrahimoviç’in ardından 6. sırada yer aldı. Sarı-Kırmızılı taraftarların sevgilisi Selçuk, Juventus’un İtalyan yıldızı Andrea Pirlo ve CSKA Moskova’nın Japon yeteneği Keisuke Honda’yı geride bıraktı.
Antrenman sonrası ayrıca çalışıyor
Öte yandan sadece takımının kullandığı frikiklerde değil, neredeyse karşılaşmalardaki tüm duran toplarda inisiyatifi eline alan Selçuk’un, antrenmanların ardından bu yeteneğini daha da yukarılara taşımak için sürekli olarak özel çalışmalar yaptığı bildirildi.
Dünyanin en iyi frikik ustalari
1- Cristiano Ronaldo
2- Lionel Messi
3- Xavi
4- David Beckham
5- Zlatan Ibrahimovic
6- Selçuk İnan
7- Andrea Pirlo
8- Benat Exteberria
9- Keisuke Honda
10- Santi Cazorla
11- Sebastian Larsson
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam