Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Spor Toto Süper Lig-Batuhan yarıda bıraktı

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 20/11/2012 - 15:17 GMT+2

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de, 23 Kasım Cuma günü, Akhisar Belediyespor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürürken, Batuhan Karadeniz çalışmayı yarıda bıraktı.

batuhan karadeniz

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde gerçekleştirilen idmanda siyah-beyazlı oyuncular, koşuların ardından yarı sahada çift kale maç oynadı. Sakatlığı nedeniyle dünkü idmanda yer almayan Ersan Adem Gülüm, takımla birlikte çalıştı. Ağrıları tekrar eden Batuhan Karadeniz ise çalışmayı yarıda bırakmak zorunda kaldı. Antrenmana, hafif sakatlığı bulunan Oğuzhan Özyakup'un yanı sıra Medical Park Antalyaspor maçında sakatlanan Mehmet Akgün ile sakatlıkları bulunan Mustafa Pektemek ve İsmail Köybaşı katılmadı.
Futbolcular hırslı
Ligde son 5 haftada aldığı sonuçlarla zirvedeki takımlarla arasındaki puan farkını 3'e düşüren takımda futbolcuların antrenmandaki hırsı dikkati çekti. Çift kale maçta kırmızı ve yeşil takımda yer alan oyuncular gol için büyük bir mücadelenin içine girdi.
Genç oyunculara durmak yok
Siyah-beyazlı ekipte genç oyuncular, idman sonrasında da özel çalıştı. Genç yaşına rağmen takımdaki tecrübeli isimler arasında yer alan Necip Uysal'ın yanı sıra Kadir Arı ve Erkan Kaş, antrenör eşliğinde bir süre daha çalışmalarını sürdürdü.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam