Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Spor Toto Süper Lig: Nurullah Sağlam'dan Galatasaray açıklaması

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 07/11/2012 - 12:25 GMT+2

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, Galatasaray ile oynayacakları maçla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

nurullah sağlam

Görsel kaynağı: AA

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu Galatasaray ile karşılaşacak olan Mersin İdman Yurdu, çalışmalarına Macit Özcan Spor Tesisleri'nde başladı.
Teknik direktör Nurullah Sağlam yönetiminde gerçekleştirilen çalışmada futbolcular koşu yaparken, kaleciler takımdan ayrı çalışmalar gerçekleştirdi.
Haftasonu oynayacakları Galatasaray maçıyla ilgili konuşan Nurullah Sağlam, "Belki de ligin en zengin kadrosuna sahip ekiplerden bir tanesi. Tabi kolay bir müsabaka değil. Biz de kendi saha ve seyirci avantajımızı kullanarak bu müsabakadan istediğimiz sonuçla ayrılmayı planlıyoruz" ifadesini kullandı.
Sağlam, 'Galatasaray, karşısında özel bir tedbir alacak mısınız?' şeklindeki soruya ise "Galatasaray'ın oyun mantalitesi son haftalarda biraz daha farklılaştı. Biraz daha bekleyen takım görüntüsündeler. Biz de bu mantaliteye uygun tedbirler mutlaka alacağız" cevabını verdi.
Takımdaki cezalı ve sakat oyunculara da değinen Nurullah Sağlam, "Şu an cezalı Josef Boum var. Onun dışında Yattara ve Mustafa Sarp ile Ömer Aysan'ın sakatlıkları devam ediyor. Onun dışında bir sıkıntımız olmayacak gibi gözüküyor" dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam