Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - Alex: Kimseye kırgın değilim

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 26/11/2012 - 12:36 GMT+2

Brezilya'da düzenlenen Soccerex fuarında Türkiye'nin tanıtım yüzü olan Alex de Souza, Türkiye'de yaşadıklarıyla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

alex felipe melo

Görsel kaynağı: AA

Fenerbahçe'den ayrılması sırasında pek de hoş olaylar yaşanmadığını söyleyen Alex, "Yine de hiç kimseye kırgın değilim" dedi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'la aralarında antrenör-futbolcu ilişkisi olduğunu belirten Alex, "Kimseye kırgın değilim, futbol bu her şey olur, biz yolumuza devam ederiz" ifadelerini kullandı.
“Fahişe gibi gönderilmedim”
Felipe Melo'nun kendisi hakkında söylediği iddia edilen "Fahişe gibi gönderdiler" sözlerine gülen Alex, "Bu Felipe'nin fikri. Katıldığım söylenemez. Evet çok kötü ve sancılı bir süreçten geçtik, çok hoşuma gitmeyen şeyler yaşandı ama sonuçta karşılıklı anlaşarak anlaşmayı feshettik" dedi. Galatasaray'ın Brezilyalısı iddiaların ardından resmi twitter hesabından şu şekilde bir açıklamada bulunmuştu:
"Bugün çıkan haberde Alex icin yaptığım yorum yanlış çevrilmiş, orada kullandığım ifadenin Turk basınında yansıtıldığı sekille alakası yoktur."
“Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorum”
"Brezilya'da mutlu" musun sorusunu evet diye yanıtlanan Alex, Türkiye'ye dönmeyi düşünmediğini söyledi.
Finali Rüştü ile izledi
Alex, Türk Milli Takımı'nda en fazla forma giyen eski takım arkadaşı Rüştü Reçber ile, Brezilya-Hollanda arasında oynanan Soccorex Kupası final maçını izledi. Devre arasında saha kenarına gelen kaptan Alex, eski takım arkadaşı Pierre van Hooijdonk’la da hasret giderdi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam