Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - Aykut Kocaman Galatasaray karşısında Kadıköy'de ilk kez!

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 13/05/2013 - 08:13 GMT+3

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Kadıköy'de Galatasaray karşısında ilk kez galibiyet sevinci yaşadı.

Teknik direktör Aykut Kocaman ile Pierre Webo

Görsel kaynağı: AA

Sabah’ın haberine göre, Fenerbahçe'ye tarihinde ilk kez UEFA'da yarı final oynatan, 29 yıl aradan sonra Türkiye Kupası'nı kazandıran, evinde en uzun süre yenilmezlik rekoruna imza atan Aykut Kocaman dün bir ilke daha imza attı. Galatasaray'la 9. resmi maçına çıkan Kocaman Kadıköy'de rakibini ilk kez yendi. 24 Kasım 2010'daki maç 0-0, 17 Mart 2012'deki mücadele 2-2 ve geçen sezon Süper Final'deki maç 0-0 sona ermişti. Kocaman, Kadıköy'deki 3 beraberlikten sonra evinde ilk kez güldü. Aykut Kocaman, Galatasaray'la oynadığı 9 maçta 3 beraberlik, 3 galibiyet ve 3 de yenilgi aldı.
Teknik direktör Aykut Kocaman, sarı-lacivertlilerin başındaki 18'. derbide sekizinci kez galibiyet yaşadı. Fenerbahçe'nin başında üçüncü sezonunu geçiren Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe, Galatasaray ile 10, Beşiktaş ile 8 derbide karşılaştı. 16'sı lig, biri TFF Süper Kupa, biri de özel olmak üzere bu maçlarda sekizinci kez kazanan Fenerbahçe, 5 kez berabere kaldı, 5 maçta da yenildi.
Kocaman döneminde derbilerde 29 gol atan sarı-lacivertliler, 23 gol yedi.
Aykut Kocaman döneminde Beşiktaş ile tamamı Süper Lig'de 8 kez karşılaşan Fenerbahçe, 4 kez kazandı, 2 kez kaybetti, 2 kez berabere kaldı. Toplam 16 gol atıp, 10 gol yedi.
Galatasaray ile 8'i lig, biri TFF Süper Kupa, biri de özel olmak üzere 10 kez karşılaşan Aykut Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe, dördüncü kez galip geldi, 3 kez berabere kaldı, 3 kez yenildi, 13 gol atıp, aynı sayıda gol yedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam