Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - Aykut Kocaman'ın istifa sebebi Arda Turan

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 30/05/2013 - 09:04 GMT+3

Aykut Kocaman'ın istifa etmesinin arka planındaki sebebin Arda Turan olduğu iddia ediliyor.

Aykut Kocaman - Fenerbahçe

Görsel kaynağı: AA

AMK Gazetesi'nin haberine göre Aziz Yıldırım’ın takım içi dengeleri hiçe sayan yıllık 8 milyon avroluk teklifini bir türlü içine sindiremeyen Kocaman, “Bana sormadan böyle bir şey yapamazsınız. Kuyt’a verdiğimiz söz ortada” dedi, tartışmanın ardından istifa etti.
Peki bu istifanın nedeni neydi? Sıcağı sıcağına çok dedikodu dolaştı ama bunun birkaç sebebi vardı. En önemli neden ise başkan Aziz Yıldırım’ın birkaç gün önce Atletico Madrid’li oyuncu, Galatasaray’ın sembol ismi Arda Turan’a yaptığı teklifti. Milli yıldıza yılık 8 milyon avroya gelen astronomik bir teklif yapan Yıldırım’a önceki gün yapılan toplantıda Kocaman sert çıktı.
Turan’a yapılan teklif için Kocaman’ın tavrı netti. Takım içi dengelerin alt üst olacağını başkanın yüzüne söyleyen Aykut Hoca, “Kuyt’ı transfer ederken ona söz vermiştik. Takım içinde ondan daha iyi kazanan olmayacaktı. Bana sormadan böyle bir teklif nasıl yaparsınız?” çıkışı yaptı. Ve Aziz Yıldırım’la tartışma başladı.
Daha sonra karşılıklı saygı çerçevesindeki fikir söylemleri giderek sertleşti ve Aykut Kocaman da sözlü olarak “Ben bırakıyorum” dedi. Bu söze sinirlenen Aziz Yıldırım, “Bunu yazılı olarak da istiyorum” dedi ve ikili oradan ayrıldı. Ardından da Kocaman, ertesi gün yolladığı kağıtla istifasını yazılı olarak sundu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam